Příspěvky uživatele - 216.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Scvrkávání rajčat, 6.8.2015
Taky bych asi zastínila ty pytle, můžou se spálit kořeny.,i když příčina cbvrkávání rajčat to nebude. Ale já mám letos kvůli kořenům stíněné i velké nádoby, ta vedra jsou ničivá a konec zřejmě jen tak nebude.
Třešeň po odplození shazuje listí, květní pupeny zasychají - foto, 5.8.2015
Všechny stromy nereagují na sucho stejně, třešeň je citlivější (stejně tak ale nemá ráda vysokou spodní vodu). U nás je letos mimořádné sucho, a první začala žloutnout bříza na kraji zahrady, hned po ní ovšem třešeň, i u sousedů. Moje jabloně se jakž... celý příspěvek >
Třešeň po odplození shazuje listí, květní pupeny zasychají - foto, 5.8.2015
Kdy u vás naposled pršelo?
Co mi žere brambory, 25.7.2015
Ferramol
Jurrský ovopark, 22.7.2015
Ale já mám pocit, že se dřív jablka skladovala v seně, třeba na půdě, kde taky mrzlo. Seno výborně izoluje, kdyby se do něj hluboko zahrabaly...? Možná by to stálo za pokus, s nějakým košíkem, který by člověka v případě neúspěchu tolik nemrzel.
Proč mi uhnívá cuketa, 22.7.2015
Mně to dělávají cukety taky, každám rokem, ať je sucho nebo mokro. Žádné listy nikdy neodstraňuji, výživu mají dostatečnou, rostou na kompostu nebo vyhnojeném záhoně. Přijde mi spíš, že konkrétní plody jsou nějak špatně opylené, udělají na začátku... celý příspěvek >
Hořké brambory, 21.7.2015
Asi bych se v první instanci obrátila na státní potravinářskou inspekci, předpokládám, že by vám minimálně poradili, kam s tím nebo co dělat.
Hořké brambory, 20.7.2015
A nenapadlo vás dát brambory někam na rozbor?
Domácí ořechovice, 20.7.2015
A myslíte, že poměr zůstane stejný  - tedy 20 až 25 ořechů (v tomto případě spíš oříšků) na litr destilátu, což používám já?
Hokkaido - uhnívání plodů, 19.7.2015
No, ono je slunce a slunce. Na tom, co je teď, bych nic dozrávat nenechala v obavě, že se to uvaří. Možná ti pěstitelé mysleli spíš podzimní dny, kdy je chladněji (a většinou i vlhčeji) a slunce prostě pomáhá zaschnutí. Jinak mě hokkaida vydrží taky... celý příspěvek >
Když kohout zmrzačí slepici, 19.7.2015
A jak velký mají výběh?
Škůdce paprik, 18.7.2015
Takové díry do papriky mi vykousávají škvoři, jak se jim ubránit nevím, štvou mě s tím hodně.
Široká vodorovné plotovky - dřevo nebo plast?, 9.7.2015
Dřevo vydrží hodně a je tisíckrát hezčí (i pocitově) než plast. Přimlouvám se za dřevo, jenom místo nátěru, který se musí obnovovat, bych ho důkladně napustila fermeží. Zkosená horní hrana je u slušných dodavatelů plotovek snad samozřejmost.
Ako sa mnozia stale rodiace jahody?, 8.7.2015
A nebo dělením trsů, nejlépe na podzim.
Okurky ve skleníku v čem je chyba?, 5.7.2015
Rostlina má nasazeno víc plodů, než zvládne (nebo si myslí, že zvládne) uživit.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika