|
Co nasadit do truhlíků na které nesvítí slunce?, 13.5.2009 mám také moc ráda fuchsie apěstuju je už dlouho.Rozmnožují se dobře, jsou krásné, a dívala jsem se na to vaše doporučení... no to je nádhera!!!Kdybych tak mohla mít všechny!!! Dana |
|
Olověnec Plumbago au, 21.4.2009 Souhlasím z předchozím příspěvkem, jen hnojím Krystalonem a dodávám, že se dá lehce i rozmnožit-na podzim nastříhat vrcholové výhonky a skoušela jsem je dát do vody a i přímo do hlíny a obojí se chytlo. Dana |
|
|
|
Sundevila v zimě, 20.4.2009 Loni jsem koupila 2 rostliny.Jednu jsme dali na zkoušku do chladna/asi 10až 18/ druhou jsme nechali v zimní/15- 20/.ta v chladnu je už vyhozená v popelnici ata druhá krásně obráží.Ono asi záleží na tom, co chce ta která rostlina udělat.Jo, jsou to... celý příspěvek > |
|
Založení trávníku, 4.4.2009 Dobrý den. Podle vaší odpovědi tedy nic nepokazím, když na 200 m2, použiji k promíchání a připravení půdy i 7 m3 písku. Do hloubky 10 - 15cm. Písek bych chtěl použít frakce 0 - 2. |
|
Založení trávníku, 1.4.2009 Dobrý den. Mne by zajímalo jakou mám připravit půdu pro kvalitní trávník. Na podzim jsem navezl a rozhrnul ornici. Teď bych ji posypal pískem a rotovátorem promíchal (dále urovnat, zasét,uválet a zalévat a zalévat). Je to vhodný postup? Nebo... celý příspěvek > |
|
mech v trávníku, 1.4.2009 Chci se zeptat, jestli neví někdo, kde by se dal křemičitý písek sehnat ve Zlínském, případně Olomouckém kraji? Hledám nějakého prodejce už nejmíň měsíc a stále nic. Našel jsem jen firmu která ho nabízí v malém balení. 100kg by vyšlo na skoro 1000kč.... celý příspěvek > |
|
mech v trávníku, 31.3.2009 Dobrý den. Prosím vás, nemáte někdo radu, kde se dá podobný písek vhodný na pískování sehnat? Křemičitý nemůžu ve větším balení sehnat nikde. Dá se použít třeba i potěrák písek ze štěrkovny? |
|
Jakou vzduchovou stříkací pistoli?, 24.3.2009 Zdravím máte někdo zkušenosti se stříkací pistolí do 1000,-kč?Já mam vytipovanou tady tu: MAGG WJ0081A1 - Stříkací pistole Profi (HVLP).Za 600,- |
|
Nátěr barvou syntetickým emailem po řezu větších větví jabloní se může?, 23.3.2009 Tak vám všem děkuji za odpovědi a hned si jedu koupit SANATEX VS. |
|
Nátěr barvou syntetickým emailem po řezu větších větví jabloní se může?, 22.3.2009 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli můžu zatřít rány po řezu jabloní touto barvou?Děkuji za odpověd. |
|
|
|
prosím o radu, 18.2.2009 Jani, ta vánoční hvězda je parádní.Já jsem ji ještě nezkoušela nechat dýl, vždycky ji vyhazuju.Příště to skusím.Dana |
|
Orchideje, 18.2.2009 No a pokud ji mám v košíčku a pověšenou u okna, stačí ji namočit v lavoru s odstátou vodou?Mám ji v zimní, ostatní taky, kvetou mi už od října(některé).Jinak dík zaodpověd´.Dana |
|
Orchideje, 2.2.2009 dostala jsem VANDU rostoucí v košíčku.Vanda se nasmí rosit, to vím, ale jak ji mám pěstovat, to nevím.Poradí mi někdo? |
|
Cymbidium a Dendrobium, 4.12.2008 Jirko, Karlos,moc vám děkuju za rady.Příště si nejdřív zjistím, jak to pěstovat a pak si to pořídím.Vytáhla jsem ho pernice, byla tam jenom kůra, byla uplně vlhká a smrděla zatuchlinou.Já jsem ho sice nezalívala, ale tam kde byl je vysoká... celý příspěvek > |
|
Co je to za rostlinku?, 3.12.2008 Tak se nezlobte, podle fotky se mi zdálo podobné.Ale jsou krásné, že jo. |
|