Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň Berounsko, 28.5.2018
Pěstujte Redhaven. Je nejrozšířenější, asi i nejdostupnější. Plody nepukají, to je problém velmi raných odrůd. Plody nejsou napadené strupovitostí, to je problém u pozdních odrůd. Má zvonkovitý typ květu, který je v mrazu odolnější, než miskovitý.... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 28.5.2018 Obsahuje fotku
ranné košťáloviny nakonec budou v rozumné kvalitě, do květu nic nevyrašilo. Kedlubny už jsem sklidil, beru ranou kapustu, zelí se začíná kulatit, srdíčka květáků bělet. Letos jsem do záhonů naširoko rozhodil kopr a je ho neskutečné množství,... celý příspěvek >
Čo je to za chorobu uhorky?, 28.5.2018
chtělo by to ještě detailní fotku spodní strany listů, zda nejde o napadení sviluškou. Ta obvykle začíná napadat okurky odspodu a například já už jsem proti ní dnes zasáhl.
Kedy odstrániť pásku, 28.5.2018
Klidně až za rok, teď je podle mě ještě brzy a hrozilo by vylomení při dešti a vichřici, případně, když si na roub sedne nějaký zvědavý pták. Já pásku odstraním zpravidla v zimě nebo na jaře následujícího roku. Roubovací páska je pružná a do roubu se... celý příspěvek >
Brokolice, 28.5.2018
No, já jsem toho názoru, že brokolice by se měla pěstovat až v pozdním létě. Tedy vysít v červnu, zasadit v červenci, sklízet v říjnu. Pro vytvoření hlav jí nevyhovuje dlouhý den a vysoké teploty.
Králící a kukuřice, 28.5.2018
A co nazýváte biokukuřicí, to je ta, kterou si vypěstujete sám bez chemie? Zasadil jsem si takhle letos asi 180 ks. Ale hlavně na zkrmení zelených částí, až narostou
Králící a kukuřice, 28.5.2018
kukuřici králíkům dávám, ale jen jako doplněk stravy k ječmenu, ovsu a chlebu
Test letošního jara, 28.5.2018
U mě neskutečná násada plodů na všech stromech. Teď už jen doufat, že se na stromech udrží a nesklidí je předčasně kroupy.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 25.5.2018 Obsahuje fotku
plodomorka hrušková
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 25.5.2018
IvanHorseman: stoprocentně to je plodomorka a těmi dírami už larvičky opustily napadené plody. Takže zásah chemií až příští rok.Když se plodomorce daří, bývá v napadených plodech toto:
Co je to za brouka? Létací mravenec?, 24.5.2018
Lumek velký?
Zkušenosti s firmou Bakker, 13.6.2017 Obsahuje fotku
15.4.2017 - objednávka 6 muškátů, potvrzeno, ale může být zpoždění, 9.5. - mám dotaz, jestli objednávka dosud platí, odpověď: 25.4. jsme odeslali, tedy už byla 12 dnů na poště. V jejich obchodních podmínkách je, že upozorňují mailem. To neudělali.... celý příspěvek >
Trkající beran, 6.3.2017
Trkající beran. Osvědčil se pepřový sprej. Nutno několikrát beranovi připomenout. Nechoďte bez spreje do ohrady pro odražení náhodného útoku.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 21.11.2016
Za dobu více než 20ti let jsem neprovedl žádný podzimní ani zimní postřik proti kadeřavosti broskvoní. Přesto nemám pocit, že by se u mně kadeřavost projevovala více, než u pěstitelů, kteří tyto postřiky provádějí.
Sklizeň celeru, 11.11.2016
Jestliže ChMU předpovídá na 3 dny po sobě celonoční mrazy, sklidil bych zítra vše, co půjde. Něco vypěstovat a pak o to přijít jen kvůli intenzivnímu mrazu, to bych neriskoval.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika