|
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 22.9.2012 Dobrý den, zajímaly by mě vaše názory která z výše uvedených pil je lepší / vhodnější k profesionálnímu užití. Děkuji |
 |
Řasa podobná vláknité, 20.8.2012 Jsou to stejné fotky, pouze jinak zvětšené |
 |
|
 |
Nedostatečné otáčky bubnové sekačky Perla, 5.2.2012 hm, zvětšit řemenici bubnu a zvíšítě jeho otáčky... Tak to jsem při fyzice zrovna chyběl... nemáte si kuovat drahé stroje od Bédy... Já jen zvýšil otáčky motoru, upravil nože a snížil strniště cca o 1-2cm, taky to trochu pomohlo, ale prostě od bédy... celý příspěvek > |
 |
Drtič DB 406 - Mountfield, 4.11.2011 nechápu proč se tak hloupě ptáte když jej prodáváte... nalejte si do něj benzin a pokud vám ten čínsý motor chytne tak si to vyzkoušejte jakej je to šmejd a jak se stim blbě dělá... |
 |
Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 4.11.2011 Věřte že ty nové OM již zdaleka nejsou to co byli ty staré co vám drží 10let i víc - taky takový mám 26T a 740), ale mám i nový model BC 380 a asi 3r Ergo ten je častěji porouchaný než funkční - fakt nespolehlyví šmejd. Už si nikdy v M. nic nekoupím,... celý příspěvek > |
 |
Jak na puklice, 13.5.2011 Myslím tím ten roztok hypermanganu, Tereza. |
 |
Jak na puklice, 13.5.2011 A myslíte, že to bude fungovat i na kanadské borůvky, teď jsem zjistila, že je na borůvce mám. Bohužel když jsem si jí kupovala loni tak už jsem je koupila i s tou borůvkou, aniž bych si jich všimla. Prosím o odpověď, předem děkuji, Tereza. |
 |
Mřížky do truhlíků, 12.6.2010 Jestli nedáte 73,-Kč za jednu mřížku, která vydrží nejméně 10 let, co tam máte za kytky? Vždyť ty jsou možná dražší a každý ro je měníte. Hezký den |
 |
Demontáž klikovky za sekačky, 20.5.2010 Taky bych doporučil nechat srovnat kliku zásadně na motoru. navíc je to jednoduší, a ušetříte si čas, práci a peníze. nehledě na to že honda má rozvoďák a ten má taky své uskalí... Stačí sundat jen kryty - plasty, startování, unašeč a doporučuji i... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Děkuji za rady, teprve začínám zahradničit tak hledám nějakou sekačku v levnějších vodách. Nemám na to abych si kupoval hned na začátek něco za 15tis. Hecht se mi zdá dobrej za cenu kolem 7tis. |
 |
|
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Poradí mi někdo jakou benzínovou sekačku koupit na zahradu 800 m2 mírně svažitou? Vyhlídnul jsem si Hecht 548 SW, Partner P46-500CDW nebo MTD 46 PO HW ta nemá pojezd. Máte někdo zkušenosti s těmito sakačkami. Děkuji |
 |
Motorová pila Oleo-mac 947, 20.4.2010 Můžu potvrdit, pilu mám 4 roky, nijak jí neznásilňuju a bez problémmů zvládá stromy i s průměrem větším, než je délka lišty.Onehdá jsem potřeboval zlikvidovat nějaké pražce a neměla s tím žádný problém i řetěz dopadl nad očekávání dobře.Dřevo na otop... celý příspěvek > |
 |
Bubnové sekačky, 11.3.2010 mě sice také ne, ale přeci jen se takové případy občas vyskytují... Jak se zdá povinost měnit všeobecně nože za nové (na místo broušení) z hlediska bezpečnosti nebo nejakých pravidel či opodstatněného důvodu, zhlediska vyvážení bubnu zhřejmně... celý příspěvek > |
 |
Bubnové sekačky, 11.3.2010 nikdo nemátě zádnou skušenost třeba že by ulítl nůž? nebo skušenost s nějkýa normama? |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 11.3.2010 no tak jinak, co je na tom plastu špatného oprati jiným pilám? Kromě teda telesel na 947 a 952, jsem se nesetkal s žádnou vadou plastovích dílů. Jiné podobné dnešní pili snad mají madla a nádrže kovové??? Olejová čerpadla byli nahrazený... celý příspěvek > |
 |