Rajčata 2016
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 182.195 (?), 16.7.2016 21:16
Tak posielam pár obrázkov z mojich tohoročných rajčiniek. NikiZel F1 chuťovo priemerný, dobrá násada, TorinoF1- pekná násada, ale chuťovo sa nevyrovná štartkám, podobne ako Tornádo.Bejbino stálica, z Cherry Pollciino pekná a bohatá násada, chuťovo v pohode, Medulienka(Chuanita) vysiata zo slovenskej kupovanej rajčiny dobrá, sladká, najsladšia ale Santa Orange objednaná z Neoseeds. cz- mimochodom ale už od nich nebudem objednávať, lebo niektoré druhy u nich objednané vôbec nesedeli s popisom. Zo stejkových vedie Black of Tula, Cherokee Purple, Orange Strawberry, Valencia. Z čienych som tento rok skúsila Clackamas blueberry, je chuťovo o niečo sladšia ako Indigo rose, ktoré nám vlani vôbec nechutilo. Eva T.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 182.195 (?), 16.7.2016 21:35
Ešte aby som nezabudla, tá žíhaná koktejlová na obrázku je z Neoseeds mala to byť Sugar sprite- červená sladká- ale chuťovo sa mi nepáči. Ešte 1 druh Cherry je nejaké čudo, mal to byť Nectar AV, ale 1 koreň sa vôbec nevyfarbuje, hoci u ostatných oberám už 4.poschodie, má síce veľkú násadu, ale spodné strapce sú stále už vyše týždňa žltozelené, a po dažďoch sa mi včera popraskali, tak som chutnala, či to nebude nejaká zelenkavá cherry ale sú vyslovene nechutné, pritom susedný koreň tej istej"odrody" je normálny červený a chuťovo v pohode.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 219.3 (?), 24.7.2016 10:32
Já už jsem musela stříkat Acrobatem, začly hnědnout listy i stonky. Orthala jsem skoro všechny listy i napadené plody a ted´ čekám, jestli mi vůbec něco zůstane. Šlo to hrozně rychle, jeden den bledší skvrny a pak už to hnědlo.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |