Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím, jaký byl smysl tohoto experimentu. Možná, že jste se chtěli dozvědět, zda-li se příslušná firma, hovoříci ústy paní Sabriny, přizná k tomu, že dávají cukr do moštu: Nejenom, že se nepřiznali, tvrdí, že na začátku kvašení má mošt hustotu 1050, předpokládám kg / m3, což je hodnota nepochybně správná, ale nic víc. Tedy, že v jejich produktech není žádný "cizí alkohol", tak pozor, to z jejího vyjádření vůbec neplyne. Z čeho pramení má skepse?  V naší zemi prosperuje nejméně jedna nejmenovaná, věru po čertech úspěšná firma, která do některých svých výrobků utopí až 30 % jemného lihu. Na etiketu se pak napíše, že výrobek je složen z ovocného destilátu, etanolu a kdo ví, co ještě. Jsem přesvědčen o tom, že je to sice poctivé jednání, ale kdo to má pít? To přece nás, milovníky dobrých destilátů nemůže oslovit, není-liž pravda. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika