Hecht 927, levná jednoručka



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
                     
host - 227.2 (?) 
12.8.2012 10:50

Hecht 927 nevlastnim, nemuzu tedy rici, popsat konkretni zkusenost.Jeji cena je cca.2-tisice korun.V dobe, kdy stoji nadrz benzinu do auta stejne penize, ac nechci neco hanet, ci pomlouvat, pozitivniho bych od toho cekal malo, spise nic.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 19.98 (?), 12.8.2012 11:05

Když už se to tu tak pěkně rozproudilo, náhodou se mi povedlo v jednom bau bau jít kolem palety s jednoručkami Hecht. I popadl jsem ji do ruky a jako vlastník jedné nejmenované značkové jednoručky (na rozdíl od velké spousty zdejších diskutérů ji vlastním a považuji ji za naprosto geniální stroj doma, v lese i v sadu a velice hojně ji tam používám) mohu zcela zodpovědně prohlásit, že i naprostý laik musí při pouhém potěžkání uznat obrovský rozdíl už jen ve vyvážení a konstrukci madla apod. Prostě nic není dokonalé, ale u značek neplatíte pouze za vývoj a modernější motory apod. Celkově je rozdíl prostě hodně znát.Chápu, že ten kdo byl zvyklý na těžší dvouručku je jednoručkou Hecht unešen, ale po vyzkoušení fakt dobře postavených značkových jednoruček by ji fakt nepovažoval za lehkou ani za dobře vyváženou a své zápěstí mám natolik tád, že bych si ji určitě nepořizoval.

To nic nemění na faktu, že když už pán má Hechta za tu pětistovku, snad ji nakonec užije.A když neužije tak zahodí a snad procitne při příštím výběru.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 208.133 (?), 12.8.2012 11:28
No právě, ergonomii dost lidí dává na vedlejší kolej, je to levné a řeže to i někdy, navíc ta radost z nižší ceny. Jenže od pily nechtějí pár řezů na zahrádce, ale desítky metrů dřeva. Ale argumentujte ergonomií, vibracemi, spotřebou, výkonem, to je až to druhé, my tak zase moc neřežeme...?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 12.8.2012 12:03

Clovek by si mel uvedomit, ze cena je jedno z vyraznych hledisek, ale urcite neplati, koupit za kazdou cenu to nejlacinejsi.V nasich krajich se hodne casto kouka, jen na tu cenu.Za 2-tisice nova pila, tj.slagr, casto do doby, nez s ni skutecne zacnete pracovat.Melo by platit pravidlo-rozum, pomer dobra kvalita, znacka,cena.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 227.2 (?), 18.11.2012 19:49

Klidne si to kupte.Tohle by bylo neco na mne, to by mne vypadl posledni vlas.Resit mesice dily, servis,atd.Proc, nemam absolutne duvod pri dnesni nabidce znackovych vyrobku-pil.A pokud nemam penez, tak radsi pockam a dosetrim, nez-li tohle.Prinest si domu smejd, nakonec zaplatit ve finale, jeste vice, nez za znackovou pilu, nervy v haji, cas tez a konicek servis, v zahrade spoust.Koupim kvalitu na roky, usetreny cas a usetrene penize venuji jinym vecem.To jsou pomerne jednoduche pocty.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 176.14 (?), 18.11.2012 21:12

ty ses trosku hodne na hlavu, ze, pocitat umis teda jak prvnak na zvlastni.

jak to muze vyjit draz??? kdyz ta pila stoji 1000 kc a znackova jednorucka zacina nekde na 8 tis, tak bych musel zaraz vymenit zapalovani celej valec s pistem, cerpadlo a karburator a to minimalne 2x aby to stalo vic jak polovicku te znackove.

u te ciny sem mel jedinej problem preskakoval zavit na utahovani retezu. a dalo se s tim delat.  mel sem ji rok a kamos ji ma uz minimalne dalsi rok a menil jen retez.

nevim jake problemy budou tady a co me prijde za hromadku nestesti, ale kazdopadne kupovat si kvuli orezu 2 velkych stromu pilu za 10 tis nehodlam kdyz kupuju novou farmarku

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 18.11.2012 21:21

Klidne mne mejte za blazna.Bud pilu potrebuji a koupim si kvalitni s tim, ze ji budu roky pouzivat, nebo tedy toho mam opravdu malo a rizne mi to kamarad, nebo to sam vyresim, treba rucni, ale rozhodne nehodlam osobne vyhazovat penize a s necim se nervovat, ale tj.muj pohled, pohled cloveka skoro neopravare, ktery ma rad, kdyz masina slape, atd.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 210.3 (?), 18.11.2012 21:48
To je pořád dokola, ať si každý koupí, co chce. Tady je snaha poradit, ne přesvědčovat. Konečné rozhodnutí je na tom, kdo kupuje. Když bude spokojenost za 800, tak proč ne.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 18.11.2012 22:10

Pane J.S.ted jsem to tady precetl.Hodne casto, tady uzivatele resi servis, neduhy,atd.Z meho pohledu masina velice pochybna.Ikdyz bych mel vylozene par stromu v zahrade, nehodlam ty veci kolem osobne resit.Uz jen kvuli tomu, ze u mne je masina o zakladni, provozni udrzbe vice, ci mene.Vse ostatni, pokud jde o zavady mi kazi naladu, bere cas, penize,atd.A porad rikam, bud masinu potrebuji koupim, pripadne dosetrim na kvalitni, ci to vyresim jinym zpusobem.Ale nekdo je technicky typ, ochotne neustale neco opravuje, pak tj.asi stroj pro neho.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 126.112 (?), 1.12.2013 23:57

jsem sice vlastnikem chechtu 939s tohle je velice povedená čína v zakladu jsem vyměnil lištu za lištu stih 35 cm a řetez stihl s malou upravou lišty kvuli napinaku řetezu pila byla koupena zdruhe ruky pan ji měl v zaruce a přestala mu startovat neveděl si stim rady donesl na reklamaci, ale prodejce ho poslal někam. zjistil jsem vadnou membranu v karbecu tak jsem sehnal z aukra ješte jednu přidřenou hechtku stejneho typu karbec jsem přehodil seřídil jak tu pan píše udělal nastavil jsem vice ochuzenou smes ředim benzin z olejem stihl 1:50 a pila jede jak šlak už pěknych paru kubiku bukoveho dřeva pořezala asi 10 m3... je lepší se držet jen při zaběhu motoru ředeni 1:33 a po 3 nadržích dát poměr 1:50 a ten držet olej stihl se osvečil používam stale a pila jede bez problemu... a seřízeni mazani lišty se da nastavit při paru řezech aby lišta mazala a nebyla suchá skusmo přidavat nebo lechce ubírat asi takto..

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?8:04
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika