Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrá, k čemu je tedy ta sedmiletá záruka, když u tříletých strojů nejsou uznábány záruky pro opotřebení a bez potřeby prokazování že tomu tak je. Majitelé tvrdí, že stím skoro nedělali v servisu zase, že s tím dělá denně. To nemám na mysli tzv spotřební věci jako jesou klíňáky a podobně, ale třeba ložiska ve vodících kladkách, některé řemenice, které se "ojíždí" víc než řemen po nich chodící atd atd. Co jiného si o tom myslet než že je to podvod.

Abychom si rozuměli, já nechci tvrdit, že stroje z Mountfieldu nefungují, jen plně souhlasím s příspěvkem o něco víše o kvalitě a sumě za kterou se v této firmě prodávají.

Jinak co říkáte na ten popis té motorové pily? Víte vůbec že za ty samé peníze se dá koupit pila, která má ve všech parametrech lepší čísla, je vyrobena z kvalitnějších materílů a nepíše se o ní pomalu jako o zázraku? Jen zaujímá své místo pod svým typovým ozačením v řadě mezi koleginěmi.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika