Rozkvétání meruněk v letošním roce
|
|
 |
 |
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10588) - 70.240 (?) 8.4.2015 20:53
Já, když sháním nějakou konkrétní meruňku, tak většinou pouze přes zásilkový prodej. Tady v okolí například Lealu, Lenovu, nebo Legoldu mít nebudou, ani veselké marhuľe. Kdo sháněl meruňky z kanadského Harrowu, tak tady nedaleko překvapili se sortimentem Harlayne, Hargrand, Harcot, Harogem na ZR, ale konkrétně Lealu bych tady nesehnal.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10588) - 70.240 (?), 8.4.2015 20:53
Já, když sháním nějakou konkrétní meruňku, tak většinou pouze přes zásilkový prodej. Tady v okolí například Lealu, Lenovu, nebo Legoldu mít nebudou, ani veselké marhuľe. Kdo sháněl meruňky z kanadského Harrowu, tak tady nedaleko překvapili se sortimentem Harlayne, Hargrand, Harcot, Harogem na ZR, ale konkrétně Lealu bych tady nesehnal.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 230.101 (?), 10.4.2015 17:43
Ja jsem Lealu sehnala v Drozdine u Olomouce - drozdin.cz, ted uz maji i zásilkový prodej,.koukala jsem na jejich nabídku, mají je i letos. stromek moc pekny a letos, jestli neomrzne, budou prvni plody- uz se na ni moc tesim. Oproti ostatním opravdu ještě květní pupeny zatím relativně spí. Tak snad...
|
|
 |
|
 |
 |
|
Mikeš13 - Diamantový Zahrádkář (1994) - 57.97 (?), 8.4.2015 21:44
Teplo bude, o to více mě mrzí ty včerejší mínus 4 °C.
Jinak Lenova tady ještě o víkendu spala.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 112.58 (?), 9.4.2015 14:13
A už je to tady, venku krásně a meruňky začaly kvést!!! A včelky mají na pilno. Tak už hlavně žádný mráz, něco mi říká, že by to letos mohlo vyjít.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 112.58 (?), 10.4.2015 11:10
Tak na úterní a středeční ráno předpovídají teploty kolem nuly, tak v pondělí stříknu Championem, i když dnes ráno jsem se zhrozil, bylo tu u nás na Hané jen velmi těsně nad nulou. To jsem podcenil, předpověď byla příznivá, ale tak tak..
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 125.72 (?), 10.4.2015 12:02
.. v Hrusovanech u Brna byly o pul 6 rano 3 stupne... auta mela skla zamlzene, mokre, ale namrazu jsem nikde nevidel..
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |