|
Příspěvky uživatele - KUKY
|
 |
 |
Choroba černého rybízu, 18.6.2025 Připálené od ☀️... |  | Plíseň bramborová, 17.6.2025 Nevím, jak na Slovensku, ale u nás není v malém balení. Mám ho z Rumunska z eshopu Nexles. |  |
|  | Plíseň bramborová, 17.6.2025 Revus Top je top. Dagonis dávám 1ml na 1l. Podle rakouské registrace. Max 4x za sezónu, s odstupem minimálně 7 dnů. |  | Výsadba česneku pro sklizňový rok 2025, 17.6.2025 Není to překlep. |  | Plíseň bramborová, 16.6.2025 Já jsem ho objednával z Polska, tam už není. To nevadí. Na alternárie ho nahradí to Lieto, Dagonis, Scala... |  | Plíseň bramborová, 16.6.2025 Ne, tohle plíseň není, i je na ní ještě brzo. Spíš to je nerovnováha ve výživě, možná nadbytek dusíku. Nic bych s nimi nedělal, jen zaléval. Vypadají vitálně. Pravděpodobně tomu urostou. Dnešní déšť jim také pomůže, promyje půdu. |  | Plíseň bramborová, 16.6.2025 Cabrio Duo už není. |  | Plíseň bramborová, 16.6.2025 On je každý rok jiný. U nás v HK před týdnem napršelo 35 mm, dnes už 16 mm. Tak si myslím, že se bude dařit nejen bramborám, ale i plísni. Už jsem stříkal dvakrát, po týdnu budu točit Finito, Lieto a Zorvec Endavia. Zorvec Endavia už není, dostupný... celý příspěvek > |  | Co to je?, 15.6.2025 Biquinho. Třeba. Jsou i sladké. |  | Co to je?, 15.6.2025 Paprika. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 14.6.2025 Pomocnými látkami. Benevia lépe smáčí zeleninu. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 14.6.2025 Na levnepostriky mají nověji dva přípravky. Benevia a Exirel. Účinná látka je velmi blízká účinné látce v Coragenu, ale má daleko širší spektrum (mšice...). Benevia je spíše do zeleniny, Exirel do ovoce. Výjimečný účinek na mandelinku bramborovou,... celý příspěvek > |  | Strupovitost na broskvích a nektarinkach, 13.6.2025 Ano, jako do jádrovin. |  | Strupovitost na broskvích a nektarinkach, 12.6.2025 Belanty... Nemá to v popisu práce, ale fungovat bude. |  | Fungoval vám někdy na něco NeemAzal?, 12.6.2025 Já ho nepoužívám, na mě je moc bio😁. Na mandelinku prý funguje. Jinak nevím. Ale nefunguje hned. |  |
 |
|
|
|