Čistý uzený je to normální?



host - 41.12 (?)
25.10.2015 12:17
Rozptylovac
rozptylovac
rozptylovac
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                     
host - 41.12 (?), 25.10.2015 12:17
Rozptylovac
rozptylovac
rozptylovac
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 4.146 (?), 2.12.2015 21:44
Už udime
uzeni
uzeni
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 236.1 (?), 20.12.2014 9:16

Dub je špatně

Buk je sice lepší, ale i dubem se dá udit v pohodě, na chuti masa se nic moc nezmění.

.Stropem to musí jít ven.Jak můžete udit, když píšete, že    Komín je z větší části uzavřený

Prodávají se udírny bez komínu, s otvůrky pod stropem. Kouř si vždy najde cestu ven z udírny. Větším problémem než špatný tah bývá příliš dobrý tah a dokonalé spalování bez vzniku aromatických látek v kouři. Když udírnu rozehřívám a vkládám do ní maso, mám komín otevřený, když maso oschne a zatáhne se, položím ze 3/4 na komín cihlu až kouř začne unikat i spárami u dvířek. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
Pavel Kocúr - (6) - 255.5 (?), 29.9.2015 14:07

Dobry den mohl bych Vás poprosit o foto dna udírny toho rozptylovače kouře?

Předem moc děkuji

Koci22@seznam.cz

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika