Zlodějina Kavapo



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
               
host - 185.138 (?) 
20.9.2015 19:56

Tady je v Ředhošti cena nižší, kvalita a životaschopnost vyšší. Takže srovnáno.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
               
host - 192.72 (?), 12.10.2015 8:57
Dobrý den, po desetiletých zkušenostech s chovem slepic jsem změnila dodavatele právě na Kavapo. Na zkoušku. Slepičky mi přivezl manžel z výdejního místa, takže nemůžu hodnotit rozvoz. Kuřice byly plaché (ostatně jako kterékoliv před tím), ale čisté. Krmila jsem směsí pro kuřice (bylo doporučeno po dobu, dokud nezačnou snášet kvůli dobrému růstu). Z kuřic vyrostly krásné slepice, které nesou soustavně téměř bez přestávek již druhým rokem. Na rozdíl od předchozích chovů, tyto slepice se neozobávají a když nějaká odejde na pravdu boží, tak to dává dopředu vědět obrovskými vejci. A při srovnání s minulými roky, tyto slepičky umírají plně opeřené a neoškubané. Což za deset let zkušeností neznám. Z Kavapa si objednávám již podruhé a jsem opravdu spokojena.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 219.10 (?), 20.10.2015 9:32

Dobrý den i já se připojuji k diskuzi, bereme slepičky a i jiná zvířátka od KAVAPA již několik let a máme zkušenosti i s jinýma, ale před dvěma roky my všech pět slepiček od KAVAPA začlo najednou kvokat a všech pět vysedělo kuřátka byly jsme tak překvapení a i rádi, tohle se nám ještě nestalo. A přeprava no opravdu žádná sláva, ale záleží to na tom který řidič zrovna jede.Jarošová

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Oxalistriangularis - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (578) - 35.112 (?), 21.10.2015 20:00

Od Kavapa koupené 3 slepičky kvokaly pravidelně každé léto a nesmírně úporně. Z těch tří už je naštěstí jen jedna, je to však matka k pohledání. Z vajíček vyměněných se sousedem si vyseděla 5 slepiček a 1 kohoutka. Teď, když je doma kohout, to dělám tak, že jí v létě dám 2 vejce, ať si teda sedí. Letos se z těch dvou vajec vylíhla 1 slepička a 1 kohoutek. Přebytek neřeším, bude co do hrnce na polévku a psi si také rádi na kuřecím, co zbyde, pochutnají. 

Ze začátku mě to kvokání slepiček od Kavapa štvalo, protože po celou dobu kvokání nesnášely vajíčka a to jim vždycky trvalo několik týdnů, tak byly úporně rozhodnuty mít svou rodinku. A jiné slepice, než ty tři od Kavapa jsem neměla, užitek od nich tedy nic moc. Teď už mě to neštve, od Kavapa už kupovat nemusím a nové slepičky vysezené zbylou Kavapkou snášejí vzorně a bez letního kvočení.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 199.218 (?), 18.11.2015 0:32

Dobrý den, já se také připojuji k příspěvku o tom, jak slepice nenesou.8.9.jsem koupila 3kuřice před snúškou.Řidič. co drůbež převážel mi doporučil koupit krmivo pro kuřice a dávat jim to než začnou nést.Potom prý to mohou sežrát i když ponesou.Jenomže 1slepice začala nést, snesla asi 10-15 vajec a přestala.Další snesla 2vajíčka a 3.nezačala nést vůbec.Tak nevím co to je, ještě jsem se s tím nesetkala aby slepice nenesly.Pěstujeme slepice téměř 40let ale ještě jsem nezažila aby nesnášely vajíčka nejpozději do měsíce.Může mi někdo odpovědět, proč slepice nenesou?Mají všechno co jsem dávala slepicím vždycky.V květnu jsem koupila 5slepic od drůbeřárny Prace a máme s tím stejnou zkušenost.Je něco špatně na chovu, nebo jsou degenerované??

Abych jenom nehanila, před 3lety jsme koupili 5 slepic a ty brzy nesly a hlavně asi půl roku téměř pořád 5vajec.Až se nám nechtělo věřit, že tak dobře nesou.          Chovu zdar Gottwaldová

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 210.51 (?), 2.4.2016 9:21

koupila jsem kurice od firmy gazdova ziva drubez a to je uplne neco jineho! jsou velke, operene,s hrebinky, na pozadani mi je privezli az domu, tak ze vrele doporucuji

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 166.118 (?), 20.3.2017 17:39

Bereme slepičky již 5 rokem z velkochovu ve Svaté Barboře... a ty jen a jen doporučím... neuhynula mi jediná slepička / když nepočítám lišku která nám pročistila v loňském roce chov..ale to je chyba naše a ne odchovu kuřic. Vžycky drželi ceny a nikdy se mi nestala ani nejmenší nesrovnalost.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 186.78 (?), 3.7.2019 12:16

Mám podobnou zkušenost s prodejcem drůbeže "Slepičář".Objednávka zněla na 5 housat husy landerské, stáří 3týdny za cenu 279kč/ks a 5 kuřiček isabrovn před snůškou.Přivezli- a světe div se.Housátka sotva týdenní a barevně mi moc neseděla(byla normálně žlutá).Nikdy jsem Landerské house neviděl a řidič mi tvrdil že je to vpořádku,-nebylo jsou to bílé husy.Slepičky chudáci sotva stáli na nohách a také postupně vymřeli.To vše za 2890kč.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 219.11 (?), 3.7.2016 9:06

Také jsem si koupil drůbež a do druhého dne 5 kuřat z deseti uhynulo. Ze zbylých 5ti rostou pouze 3 a 2 sice žerou, ale vůbec nerostou. S touto firmou končím!!!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 72.61 (?), 27.7.2014 8:04

Mám též podobnou zkušenost.Objednala jsem si Isa red braun.Ovšem když přijeli, měli pouze leghorny.A sdělili mi, že Red braun už nějaký čas nemaji, tak jak je možné, že mi je někdo při objednávce nabídl.Vzala jsem tedy dvě leghornky.Když už holky vážily tu cestu v autě(jsme poslední zastávka na štaci)Takže zhruba osm hodin byly zavřené v bedně, dehydrované.Jsou to slepice ve snášce.Máme své slepice, ale chtěla jsem přikoupit.Už vím, proč nechci kupovaná vejce.Drůbežárny jseou koncentráky.Stav ve kterém slepičky byly, byl alarmující.I hřebínky měly bílé! Ani neuměly pořádně chodit.,žrát... Než přešly výběh, několikrát odpočívaly.Teď už jsou daleko lepší.Už i snášeji.prvních pět dní ani ťuk.Ráno vyrazeji z kurníku a hned do výběhu a na zahradu.O tom se jim ani nesnilo.První den, když jsem je přivezla, tak neustále pily a žraly.A taky prvních několik dní prospaly.Loni jsem brala od nich kuřice.Ovšem nebyly za cenu inzerovanou, ale asi o osmdesát korun dražší(za kus)!!!

Jedna měla kokcidiozu..Ale hned jsem přeléčila.Ceny si podle mne dávaji ti, co je vozeji v těch koncetračních podmínkách-autech.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika