Příspěvky uživatele - 219.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zlodějina Kavapo, 20.10.2015
Dobrý den i já se připojuji k diskuzi, bereme slepičky a i jiná zvířátka od KAVAPA již několik let a máme zkušenosti i s jinýma, ale před dvěma roky my všech pět slepiček od KAVAPA začlo najednou kvokat a všech pět vysedělo kuřátka byly jsme tak... celý příspěvek >
Ředkvičky - důsledek přechodu na digitální vysévání?, 25.6.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, rád bych se zeptal, je-li je normální, že mně krom obrazu čteverečkují už i ředkvičky? Setkal se s tím už někdo, nebo to je dokonce normální? Přiznávám, že jsem naprosto nezkušený pěstitel a něco podobného jsem viděl poprvé v životě.
Problém s naplněním koše Husqvarna R52s, 29.4.2014
Stejný problém, prosím jaký nůž jste kupoval do této sekačky, napište tip, mám jí cca 3 roky, a do koše se to za chvíli dusí, jestli pomůže nový nůž tak jdu do něj ale nevím jaký, dík za radu. Míra.
Hrušeň choroba?, 31.5.2012 Obsahuje fotku
Přeji hezký den, mohl by mi prosím někdo napsat o jakou se jedná chorobu? Listy jsou shora posety puchýři na spodní straně hnědé. U mladé hrušně "Krvavky" jsou i na horní straně listů červené fleky. Dokonce mám dojem, že se ta choroba vyskytla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika