Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
|
|
host - 215.203 (?), 31.12.2010 9:19
Já jsem na jaře vysadil Karát, Remarku,Invictu a Primu-tu jsem i ochutnal.Příští rok se chystám přikoupit Rixantu, Rokulu,Rolondu a Darek.Snažím se kupvat rezistentní, ale co jsem tady četl, tak i ty by se měli stříkat. Zdenek.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 185.138 (?), 10.7.2016 22:26
Zamrazit a pak trošku rozhodit na koláč s tvarohem (mrazit osušené, aby se daly kuličky odsypat). Nebo vylisovat a udělat sirup. Už se prodává cukr s přídavkem enzymu proti tuhnutí, myslím, že se jmenuje Cukr na malinovou šťávu. Někdo dělá falešné brusinky z rybízu.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.81 (?), 10.7.2016 23:42
Co s rybízem? Myslím si, že je to dobou, prostředím. Já mám rád rybíz od dětství. To je desítky let. Třeba rozmačkaný s cukrem a mlékem (smetanou) a s nadrobeným chlebem. Pak rybízová obyčejná buchta (dnes vznosněji koláč) z kynutého těsta. Prázdninová jídla dětství (mimochodem vitamínová bomba). Rybíz jde dobře zamrazit jako kuličky i jako slazená dřeň. Taky mám rád rybízový kompot. I ke svíčkové. Rybízová marmeláda, na vánoční cukroví ani nejde nahradit. (Představte si třeba ananasovou, brr.) Také mám rád rybízové víno. Ve Francii, v kraji vín, není rybízové víno vůbec levný špás. JG
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|