Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu



Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.219 (?)
22.6.2016 21:06
Radosť pestovať, radosť oberať. A najväčšia radosť konzumovať. Takzvané "drobné ovocie". Drobné iba veľkosťou, veľké významom. Vitamíny v čistej forme. IH


Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 214.160 (?), 30.12.2010 10:51

neguse mam ze skolky bojkovice od pana Peska. on se zabyva starymi odrudami-

                     
host - 215.203 (?), 31.12.2010 9:19

Já jsem na jaře vysadil Karát, Remarku,Invictu a Primu-tu jsem i ochutnal.Příští rok se chystám přikoupit Rixantu, Rokulu,Rolondu a Darek.Snažím se kupvat rezistentní, ale co jsem tady četl, tak i ty by se měli stříkat. Zdenek.


                     
mirkl - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (78) - 116.118 (?), 4.9.2016 20:42

Captivátor vykopávám ven, je bez chuti a opadává z keře než stihne úplně dozrát

                     
host - 148.176 (?), 19.10.2015 12:23

Najlepší egreš červený je pax a bezkonkurenčný biely je chryso.

                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.241 (?), 6.6.2016 18:15
Pax som mal ako stromček a s kvalitou plodov som bol veľmi spokojný. Bohužiaľ mi ho zničila víchrica. Teraz mám Captivator a Invictu (tiež stromčekové tvary - viď foto), zasadil som ich na jeseň 2014, už rodia. Nie sú zlé, ale Pax bol asi lepší. IH


                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.219 (?), 22.6.2016 21:06
Radosť pestovať, radosť oberať. A najväčšia radosť konzumovať. Takzvané "drobné ovocie". Drobné iba veľkosťou, veľké významom. Vitamíny v čistej forme. IH


                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.92 (?), 2.7.2016 7:20
Ako zvyknete zužitkovať červené ríbezle?


                     
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.235 (?), 9.7.2016 14:12
Červené ríbezle - u nás ako na priamy konzum príliš populárne nie sú. Poradí niekto čo s nimi? IH


                     
host - 185.138 (?), 10.7.2016 22:26

Zamrazit a pak trošku rozhodit na koláč s tvarohem (mrazit osušené, aby se daly kuličky odsypat). Nebo vylisovat a udělat sirup. Už se prodává cukr s přídavkem enzymu proti tuhnutí, myslím, že se jmenuje Cukr na malinovou šťávu. Někdo dělá falešné brusinky z rybízu.

                     
host - 168.81 (?), 10.7.2016 23:42

Co s rybízem? Myslím si, že je to dobou, prostředím. Já mám rád rybíz od dětství. To je desítky let. Třeba rozmačkaný s cukrem a mlékem (smetanou) a s nadrobeným chlebem. Pak rybízová obyčejná buchta (dnes vznosněji koláč) z kynutého těsta. Prázdninová jídla dětství (mimochodem vitamínová bomba). Rybíz jde dobře zamrazit jako kuličky i jako slazená dřeň. Taky mám rád rybízový kompot. I ke svíčkové. Rybízová marmeláda, na vánoční cukroví ani nejde nahradit. (Představte si třeba ananasovou, brr.) Také mám rád rybízové víno. Ve Francii, v kraji vín, není rybízové víno vůbec levný špás. JG

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika