Řez broskvoně
|
|
 |
 |
host - 116.119 (?) 6.3.2017 12:02
Dobry den, mohl by se mi prosim nekdo zkuseny vyjadrit, zda je tahle moje broskvon ostrihana spravne? Nejsem si jisty. Ma 3 roky, zatim nerodila, ted budu delat postrik proti kaderavosti (loni ji mela). Vim, ze existuje google atd., ale moc tem navodum nerozumim, neznam terminologii jako napr. letorost, kosterni vetev apod., jsem laik, priznam to. Diky moc za rady.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 238.140 (?), 5.3.2017 21:49, zobrazeno: 19735x
Prosim o radu, jak a kdy provest rez moji broskvone. (jestli muzu rez provest nyni a jak moc)
Diky moc
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 116.119 (?), 6.3.2017 12:02
Dobry den, mohl by se mi prosim nekdo zkuseny vyjadrit, zda je tahle moje broskvon ostrihana spravne? Nejsem si jisty. Ma 3 roky, zatim nerodila, ted budu delat postrik proti kaderavosti (loni ji mela). Vim, ze existuje google atd., ale moc tem navodum nerozumim, neznam terminologii jako napr. letorost, kosterni vetev apod., jsem laik, priznam to. Diky moc za rady.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 190.86 (?), 6.3.2017 18:31
v auguste som ostrihal broskynu asi na 50 percent s tym, ze ju dostriham na jar.viem ze broskyna rodi na jednorocnom dreve.kedze nie som odbornik, neviem rozoznat ktore puciky su listove a ktore plodove.mam v plane dostrihat broskynu az po odkvitnuti ked budem vidiet kde nasadila ovocie a sucastne zredukovat mnozstvo ovocia.bude s tym nejaky problem, ze to budem strihat az po odkvitnuti?hrozi glejotok alebo nieco ine?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Optus - Stříbrný Zahrádkář (293) - 99.36 (?), 6.3.2017 21:38