|
Příspěvky uživatele - Optus
|
 |
 |
Otvory v trávníku a světle šedý trus, 11.2.2025 To 91.196: Ano, už jsem to taky zjistil, vypadá to pravděpodobně na Žlunu. |  | Otvory v trávníku a světle šedý trus, 11.2.2025  To KUKY: Trus ještě poznám... |  |
|  | Otvory v trávníku a světle šedý trus, 11.2.2025  To 248.220: Je to trus. |  | Otvory v trávníku a světle šedý trus, 10.2.2025 To 236.5: Není lepší odpovědět anebo držet hubu, než zde krafat kraviny? |  | Otvory v trávníku a světle šedý trus, 10.2.2025 To 248.220: který živý tvor se u nás v ČR začátkem února svléká? |  | Otvory v trávníku a světle šedý trus, 10.2.2025  Dnes jsem našel na zahradě v trávníku velké množství (cca 300) malých děr a kolem nich podlouhlý světle šedý trus. Ihned jsem do děr nasypal Ratimor Copak to tam žije? |  | Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 30.11.2024 To host - 82.91: tou nemoci kterou trpíš, to máš od narození anebo od toho, jak jsi upadl na hlavu? Dát sem reklamu na Fairspin, to může jen naprostý blb. |  | Pěstování okurek na kari sítích, 17.11.2024 To host - 214.246: Nevím, proč tak hloupě, velmi hloupě, reagujete. Jen jsem napsal svůj názor na váš komentář. |  | Pěstování okurek na kari sítích, 17.11.2024 To Mičurin II: V jednoduchosti je síla... Tak nějak podobně jsem to měl doposud taky, ale vznesl jsem sem dotaz a dotaz zní: bude síla drátu kari sítě 6 mm při velikosti ok 150 x 150 mm při mé zamýšlené realizaci dostačující? |  | Pěstování okurek na kari sítích, 16.11.2024 To host - 214.246: Dřevo nechci, to je po chvíli shnilé, a každý rok stavět konstrukci je značně otravné. Chtěl bych použít po 3 zemních vrutech rozmístěných ve dvou řadách tři metry od sebe a s rozestupem cca 90 cm, do kterých vložím plotové... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování okurek na kari sítích, 15.11.2024 Chtěl bych zjara vytvořit konstrukci z kari sítí pro pěstování okurek 2 x 6 metrů, cca 90 cm od sebe. Uvažuji nad tuhostí konstrukce o kari síti s oky 150 x150 mm a síle drátu 6 mm. Kari sítě by byly upevněné v konstrukci z plotových sloupků 36 mm.... celý příspěvek > |  | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 1.10.2024 To host: Čtu to správně, nesekl jste se? "Pri 3 baroch vody je tam cca 200L vody a 50L jabĺk/hrozna". Se mi nezdá, že dáte do 250 litrového koše jen 50 litrů ovoce a zbytek je vodní vak o obsahu 200 litrů.
Mimochodem, pneumatické lisy se ve... celý příspěvek > |  | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 1.10.2024 To host: nemyslím, že by pneumatický lis byl rizikovější, oba pracují s tlakem 3 bary a v případě protržení vaku by se nemělo nic stát už vzhledem k tomu, že jsou vaky umístěny v nerezových koších.
Mám dva dotazy: vy máte lis o obsahu 80 litrů. V... celý příspěvek > |  | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 1.10.2024 To host: Děkuji za informaci. S tím mrazem mám taky obavy, ale ony existují i pneumatické lisy, které to řeší, ale nevím proč jsou podstatně dražší, než ty vodní. |  | Lis na ovoce, vodní lis, lis na vodu, hydropress - zkušenost, doporučení, 30.9.2024 To host: Co máte za typ lisu, objem nádoby, výrobce, výtěžnost, spokojenost, problémy atd? |  |
 |
|
|
|