Motorová píla zn. Timbertech



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
            
host - 119.6 (?) 
17.2.2009 0:31

osobne bych doporucil ms 180 je bezproblemova a to s ni reze ma zena

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
               
host - 223.32 (?), 26.2.2009 13:02

Dobrý den.

Neznám pilu Timbertech. Já osobně mám mot. pilu HECHT 945.Než jsem se po ni rozhodl, bral jsem rozum všude možně a byl jsem i v lesácké prodejně v Lonmici nad Pop. Bylo mi vysvětleno, že tato pila je nejprodávanější pilou v Čechách.  Náhradní díly bez problémů a za levno a servis na tuto pilu je běžně dostupný.

Lesáci říkali,  že ji mají také doma a řežou s ní dřevo kolem baráku. Je to proto,  aby si pošetřili pilu do lesa.  Ať se toho nebojím a jdu do ní. Poslechl jsem je a nelituji.S pilou již řežu dva roky a nemohu si stěžovat. Soused ji má novou a ta také zatím vyšlapuje jako hodinky. Takže mohu jenom doporučit.

Vím, že je to dilema, ale někdy levná věc bývá nepřiměřeně drahá a to jak na peníze, tak i na čas a trápení, které na Vás čeká se sháněním servisu při poruše a třeba i seřízení po záběhu stroje. Přeju šťastnou ruku při volbě.Standa

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 47.4 (?), 4.4.2009 13:25

Ja mam pilu znacky noel /tmavo modra/ tiez takychto paramtrov, je to presne ako tato, 45cm listam, proste ako by ich jedna mater mala, ten isty vyrobca. Je to cinska vyroba, mam ju 3 roky a spokojnost, pouzivam ju na prace pri dome na dedine a na pripravu palivoveho dreva. Zatial som nemal problem, nieje to ziadna profi, troska viac zerie benzinu, nieje najlahsia, ked postoji treba viac krat tahat, nenabehne hed, no potom ide na prvu supu. Inac spolahliva, lacna, kludne ju kup.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 96.61 (?), 14.4.2009 10:49
Tak jen poznámka k prvnímu dotazu - tato pila je téměř neservisovatelná. Jediné co tam vyměníte, je svíčka a řetěz (dá se sehnat od Oregonu, ale obtížně, pak je to asi nejkvalitnější část pily). Má ji totiž známý, který má stavební firmu a zmíněnou pilu koupil cca. za 2 000,- snad na Aukru. Používá ji výhradně na řezání ytongu, protože je mu na to líto jakékoli jiné pily a dřevo se s ní moc řezat nedá. Ad hlučnost pil: ještě jste zapomněli, že benzínová pila produkuje větší podíl basové složky, která je jaksi z povahy vlnění dále slyšet než střední a vyšší pásmo. Proto bude i klidně se stejnýma hodnotama hluku benzínová pila rušit sousedy dále než elektrická. Další věcí je ve kterém pásmu výrobci uváděnou hlučnost měří.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 71.129 (?), 4.6.2009 13:37
Tvrdím to samé, koupit! Před 8 lety jsem si přivezl z Německa jakýsi žlutomodý einhell za cenu oproti CZ neuvěřitelnou a používám ho přesně tak jak by se mělo.Řezání palivového dřeva pro rod. dům atp. Žádný servis, žádné opravy prostě pohoda.V práci používáme husqvarnu a na ní pořád něco zlobí. Je to dané tím, že se používá jen občas, pokaždé ji používá někdo jiný, občas si ji někdo půjčí domů. Nebo to je jen nepovedený kousek? Nevím! Když je nejvíce potřeba zaručeně je na ní něco v...! Ta pila timertech se určitě na světě jen tak nevyskytla! Na aukru je vystavená pravidelně.Prodávající ji zaručeně koupil za pár šupů v Německu.Teď nemám náladu hledat v kterém řetězci.Určitě k ní budou papíry.Určitě se najde nějaká horká linka, webová adresa nebo e-mail.Reklamovat v Německu není absolutně žádný problém.Možná menší než u nás nebo na Slovensku. V německu jsem reklamoval dig.fotoap. po roce používání v dobách, kdy tady byly v plenkách. Vše šlo vyřídit poštou mailem a telefonicky. Do dvou týdnů přišel nový aparát. Každý výrobek má nějakého výrobce a ze zákona nějakou záruku a nějaký servis.Jestli se Vám líbí a domníváte se, že Vám bude stačit a cena je přijatelná, pak doporučuji koupit! Kdo se moc radí a vyptává a není schopen se sám rozhodnout, obvykle šlápne vedle!
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 4.6.2009 14:00

Ano, horká linka je, i e-mail a web také. Dokonce nejméně dva! Alibaba.com a Madeinchina.com!  Je tam výrobců jak maku. Einhell se dá servisovat v ČR, Timbertech, Oregon, EUROTEC, ARAM-TRADE-TOOLS a podobné, pouze u prodejců, kteří na Aukru nabízejí více kusů najednou a dokonce v popisu mají " Servis zajištěn". Jednoduše neprodané rozeberou na díly a je to. Vozí to do Evropy po kontejnerech, takže žádný strach, dílů bude za chvíli habaděj!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
philos - (1) - 53.196 (?), 14.6.2009 21:05
už je aj iny typ na svete - Objem valca 52 ccm, dĺžka lišty 47 cm, výkon 3,0 PS... sa rozhodujem medzi nou a MOTOROVÁ PILA EUROTEC 2,6 kW SPECIFIKACE: ·Motor – 1-válec, 2-takt/vzduchem chlazený ·Zdvihový objem - 52,2cm ·volnoběžné otáčky - 2800obr./min. ·Maximální rychlost při řezání - 10000obr./min. ·výkon motoru–2,6kW/3,4HP ·Palivo mix - 1:25 ·Rychlost řetězu - 18,5m/s ·tělo motoru - hliník Palivový systém a mazání: ·Výrobce – WALBRO ·Objem palivové nádrže - 0,55l Systém mazání - automatické mazání ·Nádrž oleje-0,26l Řetěz: ·Standardní délka průvodce - 50cm.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 151.27 (?), 18.6.2009 22:51

Dobry den, mame motorovou pilu znacky timbertech - novou, ale bez zaruky za2500 Kc - 2takt chlazený vzduchem -objem motoru: 52 ccm -výkon motoru: 3,0 PS / 2,2 KW -benzin mix 1:25 -objem nádržky: 550 ml -váha: cca 7,9 kg -lišta: 47 cm a zatim funguje... a koupila sem ji i bez zaruky, protoze za stejny penize koupim jedine starou a ta stejne uz zaruku mit nebude... az prestane fungovat, tak prestane a koupi se nova... sindy

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 151.48 (?), 2.7.2009 10:52

Suhlasim so Sindy, ludia tu odsudzuju nieco co este ani nikdy nevideli a nesksili. Ja mam tuto pilu doma ale 3.5PS a lista 58cm a uplna spokojnost. lubomirko1@centrum.sk

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 47.208 (?), 28.8.2009 23:34

Dobrý den, mám ho taky Timbertech od dubna 2009 jsem velmi spokojený nařezal jsem spoutu dříví a furt běží do dnes řekl bych že jsem nařezal 25 m3 je to neuvěřitelný myslel jsem že to bude jen hračka j.horak

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika