Motorová píla zn. Timbertech



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
                     
andy.wise - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (585) - 174.65 (?) 
19.1.2009 18:08
Víte, zkušenosti jsou opravdu nesdělitelné, takže dokud si tu pilu nekoupíte, tak nepomůže milión argumentů. Koupě kvalitní pily = cena kvalitní pily. Koupě nekvalitní pily + případný pokus o servis + koupě kvalitní pily. Nicméně i za tu cenu je to velmi levná zkušenost.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 19.1.2009 18:43

Ještě máte možnost to řešit tak, že když se jedna pokazí, tak koupíte další, pokud to půjde a budete ji mít na ND. Pořád se s cenou dostanete do dobré hodnoty a bude po Vašem. Prostě Vy neberete argumenty lidí, kteří podobné výrobky opravovali a denně opravují. Další hledisko je úplně jiná práce s takovou pilou a kvalitně provedenou pilou. Jsou úrazy z důvodu častého prověšování řetězu - kryt nedrží dobře, brzda - na tu bych se nikdy nespolehl a co o těchto pilách vím, tak kdybych s nimi řezal, tak kompletně s bezpečnostními pomůckami. Tomu nevěřím a když se to postupně rozpadá ani věřit nemohu. Zvažte to, nejen z pohledu ceny pily, ale také z pohledu ceny zdraví. I na pár polínkách si můžete přivodit těžký úraz. Ale tím Vás nestraším, jen chci, abyste byl spokojen a výrobek Vám bezpečně sloužil.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 221.2 (?), 5.3.2010 7:38

nekupuj to nic moc tak ti povim a estli je to zelena farba jak sem ja ju videl tak važne nic moc zachvilu je poni

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 113.74 (?), 21.1.2009 18:41

Zkušenost s ní nemám, ale určitě bude cena odpovídat kvalitě (čína). Je to jeden z těch slušnějších výrobků, protože používá svůj název a né Husqvarna. Když se na ni podíváte, řekl bych, že je to okopírovaná husqvarna, ale rozdělanou jsem ji neměl. Pokud si pořebujete jednou za čas nařezat dřevo na ohýnek, pak to bude asi dobrá volba. Nechtěl bych radit špatně, ale řekl bych, že si ji nebudete moci nikde nechat opravit, pokud se pokazí.

Petr

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 116.34 (?), 21.1.2009 20:58

Zdravím. Ďakujem vám za reakcie a postrehy. Pílu by som kúpil len predávajúci sa mi ešte neozval na mail. Minule mi písal že ju má a odvtedy sa mi neozval. Keď sa mi ozve tak ju kúpim a napíšem ako som s ňou spokojný.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 191.217 (?), 21.1.2009 21:29

Vyhozene penize, pokud budete chtit bezpecne pracovat a dlouho s pilou pracovat, stejne koupite novou a znackovou! (HQ, Dolmar, Stihl, nic vic)

Pak az to sectete kolik Vas to stalo nervu a penez, budete na cene hodne dobre znackove pily!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 4.138 (?), 21.1.2009 21:56

zdravím ja bych si tuhle pilu nikdy nekoupil souhlasim s tim že sou to vyhozenee peníze, mužu vam dat jeste priklad skoda 120 a mercedes co by jste si koupil?ja bych jiste volil mercedes sice bude drahsí ale spolehivost bude jinde taky vykon pohodlí atd.jinak preju at vam pila slape at již koupite cokoliv.s pozdravem míra.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
pikacu - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (69) - 109.17 (?), 21.1.2009 22:13

pardon, to zase nebyl až tak moc šťastný příklad - škodovku má kde kdo, je spoustu ND, při troše nepohodlí a rámusu ale splní na co je postavená - dopraví z bodu A do bodu B - oproti mercedesu pak bude někde na setině ceny - a hlavně spraví jí téměř kdokoliv kdekoliv

naproti tomu jakási podezřele levná motorová pila se slabým motorem a dlouhou lištou (má budit dojem silné výkonné pily) zaručeně nebude nijak rozšířeným výrobkem, asi to nebude umět opravit kde kdo (když nebude mít čím nahradit vadné součástky - pokud tedy nejsou přesně okopírované a "nepasují" z předloh) a právě pro občasné řezání se vůbec nehodí - nejspíš vůbec nepůjde nastartovat po čase používání (nepoužívání)

pokud chcete občas někde něco malého pořezat, pořiďte si za o něco vyšší cenu značkovou elektrickou pilu - můžete řezat v garáži v teple, odpadne problém se startováním a pokud občas potřebujete nařezat nějaké dřevo třeba v noci, tak tím nevzbudíte celý dům :)

J.K.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
andy.wise - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (585) - 174.65 (?), 21.1.2009 22:20
Příměr mercedesu a škodovky není úplně nejlepší. Přeci jen škoda byl vůz, který byl nějak testován, typizován, zajištěn servisem a náhradními díly. existoval katalog dílů, technická dokumentace, Cedrych... Použitelné srovnání by mohlo být - mercedes a čínská kopie mercedesu.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 21.1.2009 23:05

Andy, to ten Mercedes má taky, ten příměr bohužel sedí. Jen cenově je to trochu "ujeté".  Lépe by sedělo Š 120 a Fabie, protože to první je dnes k nezaplacení (díky ekodani) a to druhé zase není o tolik dražší díky Česku! Za hranicemi to je ještě méně!  Ale vážně, s díly to je opravdu bída na tyto superbau stroje, takže druhá na díly se nestratí. Kladné hodnocení některých uživatelů vychází ze skutečné občasnosti užívání a dost se musím usmívat u prohlášení " a co toho už nařezala ", pokud by si dovedl představit jaká hromada je 200 m3 dřeva a představil si, že ji tento zázrak nařeže za měsíc, myslím, že by mu poklesla kolena!  A to nemluvím o profi těžbě!

Radek

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5  >   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika