Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Petržel je u mně taky problémová zelenina. Zatím jsem měl vždy poměrně malé a hlavně rozvětvené kořeny. Ale nevzdávám to. Letos mám pro porovnání nasety odrůdy Alba, Efez a Konika. Nasel jsem je 10.3. a začaly vzcházet zhruba po třech týdnech. Mezitím jsem pravidelně zaléval, protože petržel má problémy se zasycháním klíčků. Kdo nemůže na zahradu každý den, má to horší. Alba i Efez klíčí velmi dobře, Konika velmi slabě, protože jsem měl už tři roky staré osivo. Ještě minulý rok klíčila stejně dobře. Petžel má tedy opravdu krátkou životnost semen. Sejnou zkušenost mám i s celerem.

Minulý rok jsem měl petržel za pastiňákem, který ji hodně stínil až přikryl svými listy. Proto jsem ji dal letos dopředu mezi pórek a mrkev. Vzdálenost žádků je 30cm. V řádku budu protrhávat na vzdálenost 7cm. Před setím jsem zapravil Cererit rovnoměrně po celém záhonu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika