Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ze je Fuji narocna na tvarovanie a celkovo starostlivost, to plne suhlasim. Ale zeby s nou bol na JZ Slovensku problem z hladiska dozrievania, tak to si nemyslim. Tie plody co trham teraz su uz v pohode jedle, sladke s typickou "bananovou" prichutou. Tento rok je ich ale malo, preto mozno aj skor dozreli, ale po ine roky to tiez velmi ine nebyva. Cakam ale az do konca oktobra, az potom budem oberat, aby dovtedy dostatocne klesla teplota v sklade.

Co sa tyka narocnosti pestovania Goldenov, ako spomina p. Vyslouzil - mne sa prave toto jablko zda dost nenarocne (az na fungicidnu ochranu). Tvaruje sa takmer same, nasada kazdy rok bohata, obalovac nezanechava take nasledky ako na inych odrodach. Dokonca aj odolnost na neskore jarne mrazy je suverenne najlepsia. Ale som v teplej lokalite, ktora Goldenu svedci. Na Vysocine to prave kvoli nedostatku tepla moze byt inak.

Trnavsko 145 mnm

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika