Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já si myslím, že to už trochu chápu. Jde o anaerobní rozklad, tedy o to, čemu se doposud říkalo hnití. Budiž. Doposud se taky uvádělo, že hnitím vytvořený kompost není tak hodnotný, jako ten který zetlí. Budiž. Zkoušet to nebudu, manipulace s nádobami mi připadne jako zbytečné zvyšování pracnosti a tak třeskuté zvýšení úrodnosti nepotřebuju. A vlastně už bokashi zálivku kvašením kopřiv a bršlice vyrábím. Ani jsem nevěděl, že dělám bokashi. Zajímá mě ale, jak zabráníte, aby ten uzavřený sajrajt uvnitř nevybuchl. Nebo to není uzavřené těsně?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika