zásilková zahradnictví



   Předchozí příspěvky  |  <  11,  12,  13,  14,  15  >   
         
host - 28.226 (?) 
25.4.2008 1:05

Připojuji se se svým názorem na zásilková zahradnictví. Letos jsem si poprvé objednala od pana Basíka a Lukon Glads. Cibulky od pana Basíka byly obstojné, ale trvalky byly vetšinou ubohé vytahlé a křehoučké.Na telefonát co a jak s takovými rostlinkami, my pan Basík odpověděl, že je zapomněli v teplé místnosti a proto tak vytáhly, ale že se spraví. Řekla jsem si tedy, že je ubožáčky zkusím vypiplat... Do teď jich je třetina zcela pryč a zbytek živoří. Od Luconu byly přeceji jen rostlinky trvalek o něco lepší. Již nikdy nebudu přez net objednávat rostliny, raději připlatím v klasickém zahradnictvi, kde vím za co platím a mohu si vybrat. V závěru se na tom opravdu neušetří. Nechci si jenom stěžovat, ale opravdu se připojuji k tomu, že např. na zahradě ČECH a třeba i na výstavě ZAHRADA A DUM která nedávno proběhla v Lounech lze opravdu z čeho vybírat a kvalitní rostliny se dají sehnat i velmi levně. Např. základní trvalky a letničky sice v malých kontejnerech, ale pěkné, prokořenělé i v Litoměřicích a Lounech byly k mání již za 7 Kč!  Stejné rostlinky jsem si objednávala přez net a opravdu co do kvality a ceny nesrovnatelné. Raději budu investovat do dopravy na podobné zahrádkářské akce a né do poštovného a pochybného zboží...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
      
host - 64.138 (?), 25.5.2008 17:28

Chci odpovědět  tomu, kdo se ptá na služby fy Šenkeřík.Já měla objednaná semena.Zboží přišlo v termínu, řádně zabalené a i mi rostlinky vzešly.Je to ale běh na dlouhou trať, ale s tím musí každý počítat. Jená se zejména o palmy, a to víte, ta za rok nevyroste.Ale ze strany dodání od pana Šenkeříka/oni jsou 2 pravděpodobně bratři/ nemám žádné připomínky.

Já bych na oplátku chtěla zase kontakt do internetové prodejny pana Basika, kde jsem zaregistrovaná a 2 roky jsem od něj brala, i když to mám za humny a mělabych dojet osobně.Rovněž zahradnictví Laelia bylo dobré, velmi pěkně se nakupuje u manželů Koníčkových, u p. Vozného, Vaaláška a dalších.Letos jsem se moc zklamama.Jsem pěstitelka a s kytičlkami dělám prakticky od semínek a od ledna.

Pak to obyčejně rozdám, měla jsem 50 druhů letniček, ale taky neobyčejně prodké ataky mšic a molic.Za okna jsem chtěla mít něco extra, objednala jsem s i prostřednictvímj vnuka u pana Starkla.Ještě 19.května rostzliny neměl.Přišly před 2 dny a nebyla úplná.

Jsm tedy snad jediná, která nemá vyzdobená okna a sháním marně adresu pana Basika.Vím, že je to Chýnov, pamatuji si i Tyršova ulice, ale už 2.hodinu hledám jeho internetovou prodejnu, abych mohla ještě narychlo objednat zásilku. Tolik k mým zkušenostem Ludmila z Plané nad Lužnicí

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 165.35 (?), 8.7.2008 17:39

Dobrý den,

já mám s firmou Palma velmi dobré zkušenosti, jak poštou semínka, tak i osobně při odběru jehličnanů. Mají tam velké množství sazenic, vše dle mého názoru ve velmi dobrém stavu a i cena celkem odpovídá velikostem čarověníků, nejlepší je nákup na jaře.

Kačka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 43.246 (?), 14.10.2008 19:04

S tímto dodavatelm mám dobré zkušenosti, vše je vyřízeno spolehlivě a rychle, vše v kvalitním stavu.Doporučuji.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 236.76 (?), 16.10.2008 11:47
zkusenost s Palma šenkeřik... mam velice dobre... uz jsem odnich objednavala nekolikkrat a vse bylo v poradku i s navody na pestovani... muzu ja doporucit.,, nevim ale jake maji zkusenosti ostatni ale ja byla spokojena... tak odemne maji kladne doporuceni..
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 4.187 (?), 16.10.2008 13:12

S títmo zahradnictvím jsem také neměla problémy. Nakupovala jsem od nich již před lety semena palem, všechna vzešla a dnes jsou to již krásné rostliny. Jarka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 1.154 (?), 3.5.2008 11:01

Dobrý den, chci se podělit se skušeností o nákupu živých rostlin přes internet okrasnezahradnictvi.cz, Objednávka byla příšerne zabalená, plná pet láhví ale to nejhorší bylo uvnitř, z 8 objednaných rostlin přišlo pouze 5,místo sazeniček topole uřízlé větve cca 20 cm, okrasný stromek skroucený, že ho opravdu nikdo nevyrovná a s cenou o málem 300,- kč víc, místo 1,5 m dlouhé japonské vrby, nějaká malá větvička, kterou nejde identifikovat, zajímavostí je doručená faktura za hotové, z které už vůbec nevím co kolik stálo, protože je rozdělená pouze že obsahuje listnáče a jehličnany(navíc rostliny nebyly vůbec popsány),no i když nám chybí 3 druhy rostlin a zbytek je opravdu miniaturních rozměrů namísto požadovaných třeba 8 let, nám přišla větévka dlouhá 15 cm, cena zůstala stejná jako při objednávce na netu, při pokusu reklamovat zboží a navrácení peněz, nám bylo zděleno, že ho vydíráme, neumíme číst obchodní podmínky a pověšeno, takže děkujeme p.Skvělému obchodníkovi zahrádkáři a kdykoliv poradcovi, p.Konvičkovi-protože s jeho sazeničkami opravdu ty práce na zahrádce mnoho mít nebudu, ještě jednou díky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 184.102 (?), 13.5.2008 11:15

Mne od STARKLa došla namiesto sambucus black lace iná odroda sambucusu. reklamovala som, tak som zvedavá na výsledok. Neviem ako v Čechách ale na Slovensku majú STARKL a SIEBERZ sú v katalógu použité niektoré rovnaké fotografie rastlín.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 97.194 (?), 17.5.2008 19:56

Nestaňte se zákazníkem STARKLU čáslav, objednáte si poprvé můžou se přetrhnout, podruhá to skřípe a později se objednáte na duben zaškou koncem května a tak odporné rostliny, že takové nedáváme ani do kompostu. Nabídnou poslání nových a pošlou jen část a chtějí je opět zaplatit i když Vám mají z první zásilky vracet 3x víc.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 65.211 (?), 19.5.2008 12:49

Nevím, jestli jsem vyjímka, ale od f.Starkl Čáslav objednávám možná již 7 nebo více let a zaslané rostliny byly většinou pěkné a když se stalo, že se nepovedly nebyl žádný problém s reklamací.Buď zaslali nové rostliny a to bezplatně, nebo po vrácení zásilky - vracela jsem pouze 1x, mi vrátili peníze.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  11,  12,  13,  14,  15  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Úprava vody magnetickým polem12:13
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?10:37
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika