Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dekuji za odkaz. Muj problem je v tom, ze moje vina maji hodne alkoholu (i pres 20% - mereno s vinomerem) a ten pak zastinuje ostatni chut. Ale kdybych kvaseni stopnul treba pri 14% tak to zase bude hodne sladke (i v tech 20% alkoholu je hodne zbytkoveho cukru, treba 6), coz zase zastini nejakou chut. Takze musim najit kompromis mezi obsahem alkoholu a zbytkovym cukrem. Je mi jasne, ze pomoci napr. Portskych kvasinek nebudu mit Portske vino, ale bude mit jinou chut nez s pouzitim universalnich kvasinek a proto chci zkusit i jine kvasinky nez ty uviversalni. Cetl jsem par starsich knizek a na urcity druh vina doporucovali urcity druh kvasinek, tak bych to taky rad zkusil, ale potrebuji take odhadnout zbytkovy cukr.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika