Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Doposud jsme sušili rajčata v sušičce téměř do "černa" a nakládali do oleje, nebo pekli v horkovzdušné troubě pro přímý konzum. Koupil jsem na zkoušku sklenici sušených rajčat v paprikovém oleji s kapary a byla vynikající. Rozdíl oproti domácím byl ten, že kupovaná byla měkká. Rozhodl jsem se to vyzkoušet, koupil rajčata odrůdy Roma, nakrájel na čtvrtky a sušil několik hodin v sušičce. Připravil jsem paprikový olej, kapary a měkká rajčata naložil. Jenže zhruba po týdnu začala kvasit a musel jsem je vyhodit. Máte někdo ověřený postup na taková rajčata? Děkuji.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika