Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Teď sklízím probírkou Č. rodnou - ač jsou na listech silné projevy šarky (nejsilnější z odrůd co mám), tak plody jsou čisté a chuťově velice dobré. Ale co mě zaujalo - některé zralé plody přirozeně padají, dužnina těch utržených zralých plodů je zelenkavá, ale ty spadlé a třeba 3 dny na zemi ležící mají tmavě žlutou dužninu, ale hlavně chuť je někde úplně jinde - jako kdyby to byly dvě rozdílné odrůdy. Tyhle "ležáky" vykazují chuť, žeby se, při vší úctě, mohla i Hanita červenat. Opravdu zážitek. Zkusím, jestli utržené zralé plody ponechané pár dní venku budou mít stejně lahodné chuťové vlastnosti jako ty přirozeně opadnuvší a ležící pod stromem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika