Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Po precitani tohoto prispevku som odkryl 1  gbelik kde mam nasrazeny likvidator a najprv som sa  velmi sa potesil nasiel som pod nim obrovsky kolac zeme, myslel sm ze sa odpalil likvidator, chyba lavky, krt podryl pristroj a ten ostal nevystreleny. Idem teraz poodkryvat tie krtince ako radil Wimpi "Past Kieferle nastražte přímo na konec této aktivní chodby, kousek před její ústí na povrch.". Nechapem  ako mam dat likvidator na koniec chodby? Kde viem ze je jej koniec? Je to myslene tak ze odkryjem krtinec a dam tam horizontalne likvidator, Tak som uz raz spravil ale likvidator sa postupe zosunul a aktivoval, bez efektu . Kde je obrovsky krtinec, treba pod nim kopat az najdem noru? ja som skusal ale vacsinou som v par cm pod zemou ziadnu noru nenasiel, ako keby pod velkym krtincom nory neboli. Kde je najlepsie davat likvidator, do nor pod povrchom, alebo odkopat velky krtinec?  Co sa tyka karbidu, najprv som hodval nepoliaty, ale ked sa krtnce robili dalej tak som ho zacal polievat. Minul som ho uz 1 a 1/2 L flase ale zatial ziadny ucinok.

P.S: Je teraz na mna celkom zabavny pohlad, sedim na terase chaty s priamym vyhladom na krtince, vedla mam na stole nabitu vzduchovku, vidlicu na krb v pripade ze by predo mnou, zacal krt ryt novy krtinec /hajzel ho vyril len pod kyblom kde to nebolo vidiet/ notebook, pozorujem krtince a vsemozne sa snazim ich uz 3 den ulovit a chytat vsetky vedomosti o krtoch.Je krt citlivy aj na hluk, mozem mat tichsie zapnute na terase radio?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika