Vylepšení a nové funkce pro vás



zahrada.cz - (4) - 237.4 (?) 
23.10.2023 13:17, zobrazeno: 1784x

Vážení uživatelé,

rádi bychom vás informovali o veškerých změnách, které jsme v průběhu posledních měsíců realizovali. S cílem vám poskytnout ještě lepší uživatelský zážitek a zpříjemnit vám procházení našimi stránkami, jsme provedli několik významných úprav a přidali nové funkce. Níže si můžete přečíst, co všechno jsme pro vás upravili:

  1. Vizuální změna hlavní stránky: Hlavní stránka našeho webu prošla úpravou vzhledu a designu. Nový vzhled je modernější, přehlednější a lépe se přizpůsobuje různým zařízením. Doufáme, že vám nový design bude příjemný a intuitivní.
  2. Možnost zvětšení přidaného obrázku v galerii: Nyní můžete ve naší galerii jednoduše zvětšit obrázek, který vás zaujal. Stačí na něj kliknout a zobrazí se vám ve větším formátu, což vám umožní prozkoumat detaily každého obrázku.
  3. Automatické přihlašování: Neodmyslitelnou součástí moderního webového prostředí je snaha minimalizovat nepohodlí spojené s opakovaným přihlašováním. Proto jsme zavedli funkci automatického přihlašování, která vás po prvním úspěšném přihlášení pamatuje a umožňuje vám rychlý a pohodlný přístup k vašemu účtu.
  4. Odstranění cenzurovaných slov: V našem úsilí vytvořit otevřené a svobodné prostředí pro všechny uživatele jsme se rozhodli odstranit cenzurovaná slova z našich diskusních fór a komentářů. Věříme, že to přispěje k vyšší kvalitě a svobodě projevu.
  5. Možnost přidání mailové adresy: Mnoho z vás vyjádřilo zájem o možnost přidání mailové adresy k vašemu účtu. Na základě vašich připomínek jsme tedy implementovali tuto funkci, která vám umožní snadnější komunikaci s ostatními uživateli a příjem našich nejnovějších zpráv do vaší schránky.
  6. Nové "hodnosti" za jménem: Abyste měli možnost lépe se identifikovat na našem webu, přidali jsme nové "hodnosti" za vaším jménem. Tyto hodnosti zohledňují vaši aktivitu a přínos na webu a umožní vám se v rámci naší komunity vyznamenat.
  7. Nová sekce zahrada.cz/clanky s částí ve které jsou příspěvky od uživatelů: Chceme, aby naše komunita měla příležitost sdílet své zkušenosti, nápady a tipy. Proto jsme vytvořili novou sekci našeho webu s názvem "Zahrada.cz/Články", kde můžete publikovat vlastní příspěvky. Vaše příspěvky budou viditelné pro ostatní uživatele a přispějí k bohatším zdrojům informací na našem webu.

Doufáme, že vám tyto nové změny a funkce na našem webu přinesou radost a ještě příjemnější zážitek z procházení našich stránek. Vaše připomínky a zpětná vazba jsou pro nás velmi cenné, takže se nebojte nám je sdělit na náš email redakce@zahrada.cz.

Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na vaši další návštěvu na našem webu!

S pozdravem,
Tým Zahrada.cz.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3239) - 60.218 (?), 23.10.2023 18:02

Občas se účastním diskuzí na Facebooku zejména ve skupině "Rajčata pěstování", která má 23000 členů a mezi nimi je plno mých přátel. Dnes jsem tam napsal jako reklamu pro mé články a vůbec pro tu novou funkci na Zahrada.cz toto:

Provozovatel webu Zahrad.cz v průběhu posledních měsíců provedl řadu pozitivních změn. Mne nejvíce zaujala možnost publikovat v sekci Zahrada.cz články – naši autoři sdílet své zkušenosti, nápady a tipy, prostě vše, co se týká zahrady a pěstování rostlin na ní. Využil jsem tuto možnost a zatím jsem poslal dvanáct článků, které redakce zveřejnila. Pochopitelně většina je o mé lásce k pěstování rajčat. Pokud budete mít zájem, můžete si ty články přečíst na weboví stránce stránce https://www.zahrada.cz/clanky/category/nasi-autori/
Rajče – Stupické polní rané
Rajče Stupice
Olmovitz, Czech´s Bush a Urbikany
Rajče Urbikany- Vrbičanské nízké
Pěstování sazenic rajčat za oknem v panelovém bytě
Semenaření rajčat
Konstrukce pro pěstování tyčkových rajčat
Velká bifteková srdce
Španělská rajčata v ČR (1)
Partenokarpická rajčata
Pěstování ozimé cibule
Pěstování ozimého květáku
Ještě bych připomněl, že redakce hledá další autory, kteří by se chtěli podělit se svými zkušenostmi ze zahrady, ukázat jak to dělají a jak krásnou úrodu a zahradu mají. Podle mne je článek trochu něco jiného než diskuze, která má jen okamžitou platnost, kdežto článek má pro autora trvalou hodnotu.
           Vladimír

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2755) - 208.138 (?), 23.10.2023 21:12

Milý Týme Zahrada.cz. Vzali jste to za správný konec a je zřetelně vidět snaha o skutečné zkvalitnění tohoto fóra. Nejvíc jsem přivítal možnost uveřejnit svůj email v profilu, což se téměř rovná možnosti zaslání soukromé zprávy. A také odstranění cenzurovaných slov. Předpokládám ale, že jste si ponechali právo odstranit smyslem urážlivý či naprosto nevhodný příspěvek.

Budu upřímný: trochu mne zaskočilo udělování "hodností". Je poněkud dvousečné.

Díky moc za vaše inovace.

Milan HP

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 96.226 (?), 24.10.2023 21:32

Vážená redakce, snaha se cení, ale ty hodnosti jsou trochu, možná hodně, legrační. Velký počet příspěvků přece ještě neznamená, že jsou užitečné a mají nějaký přínos.     

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 194.189 (?), 26.10.2023 16:12

Proč byl zrušen bazar na tomto fóru?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
jirilan - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (802) - 194.189 (?), 11.11.2023 15:07

Marně čekám na odpověď.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 91.196 (?), 29.12.2023 13:18

Ještě nedávno se dalo na první dobrou poznat přečtené od nepřečteného, teď ne-lehce to zdržuje.Nasouvání -podsouvání reklam je na dvě věci-obě neužitečné. Nevím, jak kdo, ale já jsem nikdy nic z vetřené nabídky nekoupil, spíš mě to ponouká ze stránek odejít, SPCH.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika