Počasí 2025
|
|
 |
 |
host - 236.132 (?) 17.8.2025 17:45
199.133, ty seš ta pravá vepřová hlava, co tady kde koho kádruje ženy nevyjímaje, tak přestaň žvanit o nějakém svazáctví. No a místní, okrskový PP válí to svoje lejno stále dál a dál, jak vidno. Vaše argumenty typu vypadni šmejde umí napsat jen idi.ot. Normální člověk napíše něco v tom smyslu, že má jiný názor a ten je takový a takový. Nevěřím tomu, že všichni zahrádkáři jsou tak omezení tupci, co si nevidí dále, než na špičku nosu, jak tady předvádí pár jedinců. Škoda, že se předvedli právě jen ti idi.oti a ne ti přemýšliví.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 199.133 (?), 17.8.2025 15:25
236.132... tady je diskuze o zahradě, tak vypadni jinam, svazáku,,,,
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 236.132 (?), 17.8.2025 17:45
199.133, ty seš ta pravá vepřová hlava, co tady kde koho kádruje ženy nevyjímaje, tak přestaň žvanit o nějakém svazáctví. No a místní, okrskový PP válí to svoje lejno stále dál a dál, jak vidno. Vaše argumenty typu vypadni šmejde umí napsat jen idi.ot. Normální člověk napíše něco v tom smyslu, že má jiný názor a ten je takový a takový. Nevěřím tomu, že všichni zahrádkáři jsou tak omezení tupci, co si nevidí dále, než na špičku nosu, jak tady předvádí pár jedinců. Škoda, že se předvedli právě jen ti idi.oti a ne ti přemýšliví.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1800) - 165.146 (?), 18.8.2025 11:45
V sobotu jsem spoléhal na dešťové srážky.Nic se nekonalo.Včera jsem vyrazil a prolil všechny stromy.Situace po tropech je kritická.Bez zálivky začnou stromy pouštět plody.Něco slibují na čtvrtek.Pokud nenaprší, bude opáčko.
Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.144 (?), 18.8.2025 12:46
MilosK - Na stanování to letos opravdu není a ta hrstka opravdu teplých nocí ještě ani nebyla v jedné řadě. Asi se zemská osa naklonila do původního směru. Mičurin II - Já jsem začal protrhávat přeplozené stromy jabloní, moštování jsem oželel, tak už jen na uskladnění, aby to ještě trochu porostlo. Vyoráváme brambory, v zemi vláha je, dnes už jsme je ale naštěstí nemuseli čistit od bláta jako minule. Ale je pravda, že pokud je strom nahnojen pouze na hloubku jednoho rýče, nedá se počítat s tím, že by živin moc pobral.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 236.5 (?), 18.8.2025 15:46
...příčně praskla od stopky ke kalichu.
Takže podélně.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.144 (?), 18.8.2025 22:55
Kdybych v době propadu tak bohatě pozaléval, nemusel bych tolik protrhávat...
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|