|
Nevzešel česnek, 30.7.2025 ano, to se tedy nevyznamenal, a za ty jeho ceny... uz take od nej kupovat nebudu. |  | Nevzešel česnek, 29.7.2025 Ty hnede strouzky jsou napadene vlnovnikem cesnekovym, dokaze je uplne vycucat. Problem s tim je jen skladovatelnost. Je kratka. |  |
|  | Nevzešel česnek, 29.7.2025 Pěkná. Já už musel sklidit, už lehla na plíseň. Ale vcelku jsem spokojen. |  | Rajčata 2025, 27.7.2025  Po měsíci přikládám foto mého mutanta.uz se začínají ukazovat plůdky, konečně. |  | Špatný růst rajčete, 25.7.2025 ty listy vpravo dole, to vypada jako plisen. Ale obecne se muze stat ze nejaka rostlina neni vitalni. |  | Brambory 2025, 25.7.2025
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 24.7.2025 Petre, je to tezke rozhodnuti, ale je na tobe. Sam jsem proti chemii a proto spoustu plodin ani nepestuji, nechutnalo by mi. Ale po tom co jsem nekolikrat prisel o vse, jsem ohledne rajcat sice vzdy na vazkach, ale striknu. Zase vim kolikrat, coz u... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 24.7.2025  alternaria |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 22.7.2025 Teď už teď vypadá asi na alternaria. Ale na plody to nejde tak brutálně jako plíseň, asi bych úplně všechny listy netrhal. Možná Ortiva by zabrala, zkuste se podívat. Jo Koukal jsem mohla by Ortiva pomoci. Nečekal... celý příspěvek > |  | Admirál 🍎, 20.7.2025 To ale, bohužel, nikdo s omezeným myšlením a bez kritického myšlení, nikdy nepobere. |  |
|  | Cibule, 19.7.2025 No moje cibule že semen má plíseň, doufám že doroste, je tak v půlce velikosti. Ovšem na podzim vysetá Augusta a koncem května sklizená byla parádní, velká, chutná, ani ne pálivá, spíš jako šalotka. Doporučuji zkusit. vše bez zakrývání, opravdu jdou... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 17.7.2025 Koukal jsem na fotky z roku 21 a touhle dobou už jsem venku sklízel rajčata a rostliny byly asi o metr větší. Buď blbý rok nebo to je následek poškození sazenic herbicidy. Srovnaly se ale není to holt ono. Také je možné že když jsou ob rok na stejném... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 17.7.2025 moc pekne vijany |  | Mikroplasty na zahrádce, 17.7.2025 no nic pekneho. ja take na zahradce sbiram kazdy kousek usekleho obrubniku a provazku, at to pak nezeru. Ten sud, mas take ty modre? Budu to resit asi tak, ze je nebudu cistit, necham tu vazkou vrstvu tam kde je, abych toto snad omezil. |  | Nový ovocný sad, 17.7.2025 Samozřejmě jsem nemyslel komplet, myslel jsem případně proredit. |  |
 |
|