Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ovocné stromy v oblasti pohoří Brdy, 9.2.2021
Ano to máte pravdu, drobné ovoce je řešení. A ještě jedn možnost mně napadá, štíhlé vřeteno. Z toho sklizeň odnesete v košíčku. Ale vzhledem k deklarovaným zkušenostem tazatelky to asi není možné.
Včerejší noc, 8.2.2021
Vy musíte být hodně zdaleka, když se divíte, že v zimě mrzne a tvoří se led.
Ovocné stromy v oblasti pohoří Brdy, 8.2.2021
Pak musíte hledat pozdně letní a podzimní jabloně.
Automatické otvírání oken skleníku, 7.2.2021
Otvírače doma dělané s náplní oleje nikdy nefungovaly. Olej se musí těsnit o kroužkem, ten nabobtná a přilepí se k pístnici v otevřené poloze. Tak se na to věší všelijaká závaží a ztrácí to smysl. Nejlíp fungují kupované otvírače plněné voskem.
Přesazení dubu, 6.2.2021
Dub na zahradě, pokud ta zahrada je zahradou, je kolosální nesmysl. Ten největší.
Dřevěný kompostér a jeho impregnace, 31.1.2021
Jednoduché. Potřebujete něco, co zabije bakterie a houby. Čím větší svinstvo, tím vyšší účinek a naopak. Bio přípravky fungují na základě efektu placeba, tedy uživateli se ZDÁ, že to funguje. Nejvíc bio je surové dřevo, ovšem taky nejdřív shnije.... celý příspěvek >
Jak ostříhat sloupovitou jabloň?, 29.1.2021
Ty fotky mi připomínají obrázky z předválečných vydání Rádce z Předmostí. Vždycky jsem toužil něco podobného mít, bohužel podmínky mi to nedovolují. Ale je to krásné.
Rajčata 2021, 27.1.2021
Mám podobnou zkušenost, akorát výsev na MDŽ. Sice je trochu problém s chladem, ale dá se to urejdovat. Sonet zkusím podle rady. Dík za rozumný názor a příspěvek. Akorát jste to měla napsat do samostatného vlákna. Tady furt tokají ti dva grafomani a... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 23.1.2021
Ono se říká, že dávat dobré rady mladým nemá smysl, neuvěří, musí si to odžít. Jak vidno zříti, ani některým starým. Mučení rostlin a přes ně i sebe samého, tomu říkám zábava.
Určení ptáka, 18.1.2021
Dost... Jsou všude a všechno likvidujou.
Určení ptáka, 18.1.2021
Kvíčala, pěnkava.
Barva fólie pro foliovník zelená /bílá?, 16.1.2021
Zdravím vespolek. Zvažuju nákup malého fóliovníku, převážně pro rajčata. V nabídce je s čirou nebo zelenou fólií, cena stejná. Doposud jsem měl zelený. Má někdo zkušenost třeba ohledně trvanlivosti?
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 13.1.2021
To já zas pamatuju doby, kdy se pravidelně stříkal zimní postrřik (jediný) kresolem. Že vám meruňky při současném tlaku monilie prosperují je v podstatě zázrak.
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 13.1.2021
Ta meruňka je holý nesmysl, monilie ji sestřelí nejpozději druhý rok, mimoto nevíme, kde to je, takže v nevinařské poloze bude zase pěstovat to listí a kdoví jestli. Otrava půdy ořešákem je taky nesmysl.
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 11.1.2021
To že nějaký potentát seděl před dubem, za dubem, či pod dubem mně v žádném případě nedonutí si něco takového zasadit do zahrady. Mám dost plahočení s tím, abych se zbavil semenáčů.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika