Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Správne ostrihanie jabloní, 1.3.2021
Takhle to nefunguje. Jednak fotky jsou nekvalitní, ale to není ten problém. Aby se to dalo posoudit, musí se strom obejít a to po síti nejde. Kdo by to chtěl na fotkách naznačovat stráví tím týden a to nezaplatíte. Pusťte si nějaká videa, Urbánka,... celý příspěvek >
Řezat či neřezat?, 28.2.2021
Tak, máte to 50/50 a jste zase v troubě.
Kartáčování rajčatových sazenic, 27.2.2021
To myslíte vážně, nebo provokujete?
Setí pórku do truhlíku, 23.2.2021
Takto hovoří chytré knihy. A internet taky: "Vysazujeme ho po plodinách hnojených chlévskou mrvou (brambory, okurky), případně nešetříme dobře vyzrálým kompostem..." Ale možná žiju v bludu.
Řez bobulovin - nyní?, 23.2.2021
Kdybyste to napsala rovnou a ne po kapkách, mohla diskuse vypadat jinak. Když napíšete jednu větu a ostatní se musí domyslet, každý si domyslí něco jiného. Rada je podle toho, jak vám na té planáži záleží. Když hodně, vykopejte to a zasaďte nový.... celý příspěvek >
Řez bobulovin - nyní?, 22.2.2021
No nevím, nevidíme to. Ale vzhledem k tomu, že je to loňská sazenice, tipuju, že tam moc velká násada nebude, spíš žádná. A řezem se akorát zmenší listová plocha a tak dále. Není to réva, je to rybíz.
Řez bobulovin - nyní?, 21.2.2021
A to jako proč? Pro oddálení úrody?
Řez bobulovin - nyní?, 20.2.2021
Nijak. Pokud se ovšem chcete dívat, jak rostlinka bojuje o život, řežte libovolně. Proč furt všickni, sotva sleze sníh, chtějí něco řezat? Uřízněte si kus uheráku.
Setí pórku do truhlíku, 20.2.2021
Jen nezapomeňte, že pór nejsou rajčata. Přečtěte si pořádně termíny v postu pana S. Pokud jde o hnojení, pór je cibulovina hnůj se k němu nedává.
Kadeřavost broskvoně 2021, 17.2.2021
Signalizace nesignalizace, věřte Kukymu. Spory nečekají a kašlou na nějaké sumy teplot. Prostě když se oteplí, jdou do toho. Já už jsem počítáním teplot a různejma signalizacema prošvih tolik termínů, že to postříkám podle K.
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 14.2.2021
Jinak když už jsme u toho sněhu, koncem týdne jsem našel na teploměru minimum -21,1 st. Což znamená, že - ostatně tak jako každoročně - budu sklízet s broskvoní proutí do drtiče.
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 13.2.2021 Obsahuje fotku
Není to v plné palbě, už to odtálo.
Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021
Minulý týden zasetá rajčata budou stěží mít nějaké květenství. Asi mají (snad) děložní lístky.
Zpomalení růstu rajčat, 13.2.2021
No když to ustřihnete, vyřešíte to jednou provždy, už dál neporostou. Jednodušší řešení ovšem je vysít to ve správný čas, tedy později. Je kocourkovské vysévat extrémně brzo a pak to "brzdit".
Včerejší noc, 9.2.2021
Ano, když je zima, má být zima, on ten grog líp chutná. Hoptáky trochu zredukuje a vylepší přirozený výběr. Tazatel mi připadne jak z jiné planety. Tady přece je normální, že v zimě je zima a mrzne. To že neviděl silnou námrazu na větvích ještě... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika