Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 11.1.2021
Dávat si "neužitkový" strom dorůstající obřích rozměrů do zahrady je nesmysl. Hlasuju pro ořešák.
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 10.1.2021
Vzrostlá hruška je bezesporu nádherný strom v květu. Ale v současnosti ji ničí rez a těžko soudit, jak to bude u vás. Chemicky ošetříte jen malý strom, ale vy chcete vysokokmen. Já hlasuju pro jabloň, Jaderničku, nebo nějaký koženáč.
Poškození letorostů, 10.1.2021
Tak opravdu nevidím souvislost bažantů s poškozením větvičky. Co se týče sršní, vy jste u toho nebyl a je to vaše víra a nevíra.
Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021
Rotavátor Vari z roku 1989 není žádnej třasořitka, litinová skříň, bronzový kolo, kryty z 3. plechu. Nepřipadlo mi, že převodovka je nějak moc lehká. Dál nemám co dodat, stroj už nemám a je mi jedno, jaký má dneska specifikace. Jakpak je to s tou... celý příspěvek >
Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021
Jenže právě to 232.16 neví a nezná souvislosti. Přesto "kvalifikovaně" radí, a co horšího, snaží se dělat z diskutujících osly.
Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021
K tématu, víte houby, jakou mám půdu a jak jsem to dělal. Nevíte nic o tom, co jsem se všechno s radličkou navyváděl, takový hovádko nejsem, že by mně to nenapadlo. Můžete byť jen naznačit, jak se na rotavátoru Vari dává zpátečka?
Rotovator do jilove pudy, 6.1.2021
Hecht 750
Rotovator do jilove pudy, 6.1.2021
Zvažte taky možnost rotavátoru s koly. Mám těžkou jílovitou půdu a s rotavátorem Vari jsem se neskutečně nadřel, protože byl pořád zahrabaný a musel jsem to rvát nahoru. Loni jsem to vyměnil za rotavátor s koly a první zkouška ukázala, že lepší. Sice... celý příspěvek >
Jak udělat ze staré žumpy sklep?, 4.1.2021
Zkušenosti nemám (asi má málokdo), ale tipuju, že bude smrdět do skonání věků.
Dřevnatění červené řepy, 28.12.2020
Nějaká jarovizace asi. Mně řepy běžně nedřevnatějí, jen ty, které ženou květní stvol vytrhnu. Lets z celého záhonu nebyla dřevnatá žádná, loni matně pamatuju taky.
Rajčata - hybridy, dehybridizace, OP, 21.12.2020
Když to očistíme od balastu strojového překladu, nic nového pod sluncem. Každý, kdo si přečetl něco o tvorbě F1 a o Mendelových objevech, má (měl by mít) jasno. Nejen u rajčat, ale i u jiné zeleniny, slepic a další havěti a vůbec všech co lze... celý příspěvek >
Pozdní výsadba, 18.12.2020
To nemá se Silvestrem nic společného. Sázet můžete, když vykopete jámu.
Výchovný řez jabloně - lze udělat do staršího dřeva?, 18.12.2020
Možná vyrostou, možná to uschne. Snad jen naroubovat do boku v požadovaném místě vlastním výhonem. Ale co s tím pak dál nevím.
Sviluška na okurkách, 17.12.2020
Taky bych řekl. Jestli je z kovových profilů tak zrezne napadrť. Sířil jsem kdysi sklep a s železem se tam děly strašlivé věci.
Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 6.12.2020
Vy jste se zamiloval do roubovacích kleští a nedáte si to vymluvit. Konečně koupit si je můžete, jsou to vaše peníze, do toho nikomu nic není. Ale budete muset roubovat poměrně vysoko, slabé výhony a z celého spodku který zůstane budou podrůstat... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika