Příspěvky uživatele - 90.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc angreštu, 17.5.2014
Mám na údajně rezistentech (odrůdu ale neznám) také tohle padlí. Loni bylo pouze na letorostech, které jsem ostříhala, letos je zas na plodech. Stříkám Bioanem, do chemie jít nechci. Korunky jsou hodně husté, spousta plodů na okrajích jsou zdravé,... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 16.5.2014
A co se jim stalo? Schválně jsem se byla podívat, kupodivu na zahradě vše ok, včetně ve středu vysazených brokolic. Cukety i dýně ok. Rajčata v pařníku též .
Pórek mezi řádky špenátu?, 14.5.2014
Děkuji za reakci. Po příchodu k záhonu jsem vyhodnotila takovouto výsadbu jako nereálnou, bylo na ni mezi špenátem málo místa. Tak jsem nakonec vyšetřila kousek místa vedle záhonu pro rajčata. Vysadila jsem do rigolu jak píšete, i přihrnovat... celý příspěvek >
Určení rostliny, 14.5.2014
Řimbaba to rozhodně není.
Pórek mezi řádky špenátu?, 14.5.2014
Dobrý den, zahradu mám chvíli, mám vysetý špenát v řádkách. potýkám se trochu s nedostatkem místa, tak přemýšlím, že bych mezi řádky špenátu napíchala sazenice porku. Je jasné, že se to bude blbě okopávat, ale předpokládám, že špenát půjde za chvíli... celý příspěvek >
Záhada s kořenovou zeleninou, 14.5.2014
Děkuji za radu, neměla jsem tušení, že něco podobného u kořenové zeleniny lze. Ale zkusím to, mám tam místa, kde je porost dost hustý a rostlinky jsou ještě drobounké.
Záhada s kořenovou zeleninou, 13.5.2014
Dobrý den, mám taky na záhoně sem tam i 15 cm mezeru mezi vzešlou mrkví a petrželí. Některé rostlinky mají jen děložní lístky, některé už mají první pravý lístek. Je možné, že ještě něco vzejde, nebo už je na čase zkusit zeleninu dosít? Děkuji.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014
Tak jsem se rozhodla rajčata ještě přesadit do většího a nechat ještě chvíli v pařníku, tak 14 dnů. Cukety a dýně jsem už vysadila dnes, tak snad nebudu litovat.
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 7.5.2014
Já mám semena ze SevaSeed. Každopádně stejný sáček jsem použila už loni a rajčata byla ok, takže asi fakt nějaký pěstební omyl.
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 7.5.2014
Slunce by to být mohlo, i když teda byly v pařeništi, mráz ne, na to jsem si po jednom mrazovém extempore dala pozor. Děkuji.
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 7.5.2014
Děkuji, taky jsem si říkala neřešit, ale nějak mi to nedalo.
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 7.5.2014
Děkuji, máte pravdu, že v těch rašelinkách to rychle vysychá, taky mě to napadlo. Už aby to bylo v zemi.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 7.5.2014
Tak já se do toho zítra pustím :). Děkuji
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 7.5.2014
Dobrý den, počasí má být podmračné s přeháňkami, tak nevím, jestli tuhle zeleninu už vysadit ven, nebo přesadit do většího a nechat ještě v pařníku. Mám to v rašelinových květníčcích. Už jste vysadili nebo vyčkáváte?
Tulipány - zaschlá poupata, 7.5.2014
Aha, děkuji. Mám tedy poškozené tulipány příště vykopat, nebo nechat listy vyživit cibuli s tím, že příští rok mohou vykvést?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika