Příspěvky uživatele - 55.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozná někdo co je tohle zač?, 15.8.2009
To bude vetřelec. Dělám si samozřejmě srandu, ale na těch prvních dvou fotkách vypadá děsivě. Na tom rýči už míň. Zkusím hodit dotaz.
Melouny a tykve, 11.8.2009
No, víte co? Zadejte si do vyhledávače meloun cukrový a mrkněte, jak vypadá. Já jsem se na něj teď dívala, ale přece jenom vypadá jinak, než to, co máte na fotkách. Tedy listy budiž, ale plod v žádném případě.
Něco s paprikama?, 11.8.2009
Takže jak, ošetřujete co nejmíň bez chemie, nebo naopak ošetřujete co nejvíc bez chemie? :-)
Melouny a tykve, 11.8.2009
No, já nevím, ale listy melounu mám úplně jiné. Hodně vykrajované, nebo jak to správně napsat. Ty, které jsou na fotkách, vypadají jako dýňové. Aspoň takové mám u dýně Hokkaidó. i ty plody vypadají dýňovitě. Takže meloun tam nevidím žádný.
Opylení paprik, 10.8.2009
Já okolo nich neběhám vůbec s ničím a mám je taky :-).
Jak na tento plevel?, 9.8.2009
To nemáte pocit, on se Vám fakt vysmíval, totiž on ten černohlávek je starý provokatér! :-) Ale ho smích přejde, to Vám garantuju. Teda pokud ho postříkáte. Přeju zdar!
Melounoviště 2009, 9.8.2009
Achjo, tak u nás letos nic. Melouny se plazí mezi paprikami, šlahouny jako blázen, meloun ani jeden. Prosím, Ivett, kde seženu ten fíkovník? Že bych příští rok prubla. Díky za info!!!
Rajče - postřik - prevence?, 9.8.2009
Tedy to, že nemusíte bojovat s plísní Vám upřímně závidím. A ještě k těm bramborám a rajčatům - v jednom z dávných Receptáři mluvili o tom, že to, že se plíseň přenáší z rajčete na brambor nebo naopak, je pověra. Bohužel si už nepamatuji, jaký důvod... celý příspěvek >
Mšice a mušky na mátě peprné, 9.8.2009
No jak jsou velicí? Pokud jsou velcí a při letu vrčí jako vrtulník, je to zlatohlávek. Pak mrkněte do tématu Jabloně, o zlatohlávkovi je tam diskuze. Nevím, jak je Vaše máta velká, ale pokud by to bylo možné, zabalila bych keřík do bílé netkané... celý příspěvek >
Libeček, 7.8.2009
Hnojíte? Letos je ten můj keřík nějaký nedomrlý. Listy částečně žloutnou. Nějak moc to neřeším, protože ho nemůžu nějak moc používat, takže spotřeba není velká, přesto se ptám.
Houba (?) na mulcovaci kure prevazne u tuji, 7.8.2009
Nejspíš to bude prostě houba, která se živí právě tou starou kůrou a napomáhá tak k jejímu rozkladu. Úplně všechno organického původu na této planetě má nějakého likvidátora. To je koloběh přírody. Návrat živin do půdy, aby mohlo růst něco... celý příspěvek >
Jak na tento plevel?, 7.8.2009
Černohlávek v trávníku sice nemám, nicméně jsem se mrkla co je to zač. Je to dvouděložná rostlina, tzn, že by na ni měly působit selektivní herbicidy určené na dvouděložné plevele. V prodejně Vám jistě rádi poradí. Já si myslím, že Bofix by měl... celý příspěvek >
Moje papriky, 6.8.2009
Podle mého názoru to znamená, že do některých kelímků dali jednu a do některých dvě sazenice. Nic víc, nic míň. Myslím, že rozvláčně řešíte úplně nedůležitou věc. Zkuste příští rok vzít deset květináčů. Do pěti dejte po jedné, do dalších pěti po dvou... celý příspěvek >
Kvalita dešťové vody ze střechy s asfalt. bobrovkami, 5.8.2009
A se Savem neblněte, zničíte si všechny bakterie na pokožce. Nejenom ty špatné, ale i ty potřebné. Já bych se tedy vodou se Savem neumývala ani za nic.  A kam by pak ta savová voda odtékala? Toho téru bych se bála míň, respektive nebála vůbec.
Okousane brambory od larev, 3.8.2009
Heli, zkus pohledat odkaz na drátovce (larva kovaříka). I tady v některé diskuzi najdeš  (pokud jd skutečně o drátovce) rady.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika