Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rákosové a bambusové rohože, 22.4.2009
Trochu mě to donutilo se zamyslet, protože u nás bývá rovněž dost větrno, ale nic podobného se nám dosud nestalo. Máme zřejmě výhodu v tom, že rohože jsou na západní straně plotu, čili za předpokladu, že častěji fouká ze západu i při vichřicích a... celý příspěvek >
Rákosové a bambusové rohože, 21.4.2009
Z podobného obchodu máme zakoupeny rohože ze štípaného bambusu. Cloní dobře a zároveň propouští dost světla. Jsou upevněny drátky na natřeném pletivu cca 4 roky, zatím nejeví známky opotřebení. M.R. -rovněž jsou svisle
Van málo plodí, 21.4.2009
Mám Van cca 6 roků a také mohu potvrdit: větvičky doslova obalené květy a probírka, pokud není přirozený propad, je v zájmu nepatrného malého nového přírůstu opravdu nutná. Četla jsem, že i ráda "vyholuje", ale zatím to u mé nehrozí. M.R.
Čo sa jej mohlo stať, 20.4.2009
Taky jsem byla po slunečných týdnech včera v "šoku", Jekylle. Mám padlí i přes pěkné počasí a postřik už teď na Idaredu-tak brzo to ještě nikdy nebylo. M.R.
Mulčovací kůra u ovocných stromů, 19.4.2009
Nesmíte nikdy věřit všemu úplně doslova. Vyslechněte, přečtěte názory ostatních a pak se na jejich základu rozhodněte dle svého uvážení. Jsou to Vaše stromy. M.R.
Čo sa jej mohlo stať, 19.4.2009
Pro mě ty obrázky nejsou celé dost ostré. Skoro bych si ale tipla, že sem tam vidím padlí. M.R.
Mulčovací kůra u ovocných stromů, 16.4.2009
2-3x v roce přihodím Cererit a na podzim nakopčím kompost. To je vše. Po deštivém a vlhkém počasí postříkám Baycorem, občas se objeví černá skvrnitost, ale cca 2 postřiky v roce to rovněž spraví. M.R.
Mulčovací kůra u ovocných stromů, 16.4.2009
U pnoucích růží mulčovací kůru mám spoustu roků. Zatím jsem nezpozorovala žádný její špatný vliv na tyto růže. Rostou jako "divé" a kvetou nádherně. Jiné růže nemám, tak na dalších to posoudit nemůžu. K ovocným stromům bych kůru nedávala-už i kvůli... celý příspěvek >
Lesni mravenci, 8.4.2009
Ještě pár dnů, dokonce týdnů potrvá než pokvetou cukety. Přesto ale můžu potvrdit, že mravenci-obyčejní, malí, ne lesní-zalézají do velkých žlutých rozkvetlých květů cuket a na jejich vnitřcích si pochutnávají. Květy jsou skutečně... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáčky, 6.4.2009
No prima! Máte dobré nápady, takové krmítko jsem dosud u nikoho neviděla. Ta "střecha" je jen 2x šikmý řez pilou z obou stran, že? M.R.
jaký strom na slunné stanoviště, 31.3.2009
Přestože roste jako divá, moc stínu neposkytne. To by musela být sakra velká a sakra stará. Ty úzké listy přisedlé k větvím propouštějí dost slunečního záření. A listí také neopadá najednou.
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 31.3.2009
A to je sympatický názor. Tisíc lidí, tisíc nápadů a každý si to stejně musí zkusit sám. M.R.
jak se zbavit mechu, 30.3.2009
Jak na jiném vláknu radil Alí: zadejte do vyhledavače a na "chvilku" budete mít počteníčko o mechu v trávníku. M.R.
kde pěstovat dýně, 30.3.2009
Soused na chalupě na loni posečené trávě nakupené na hromadě pěstuje cukety. Rostou dobře, ale myslím, že mají přemíru dusíku, mají ohromné listy a brzo chytí plíseň. Sama za sebe jsem v tomto směru konzervativní a myslím, že dýně a cukety je lépe... celý příspěvek >
Co teď s kadeřavostí?, 30.3.2009
Připojuji se k Martinovi, jsem stejného názoru. Pokud by se i pak nějaká kadeřavost vyskytla, bude určitě pouze ojediněle na několika listech a ty už zvládnete utrhnout a zničit. M.R.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika