Příspěvky uživatele - 143.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 24.5.2015
Tu geotextilii tam mám proto, že jsem ji měla doma. Jinak bych použila cokoliv, co je odolné vodě, nepropadne mi tím moc zeminy a vypada to přijatelně esteticky. Původně tam byla folie, ale v mezerách palet se vydouvala a nevypadalo to hezky.Fajn by... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 24.5.2015
Ta síťka je tkaná geotextilie armatex určená pro výstuhu silnic. Kdysi jsem to koupila jako zbytek v místní fabrice. Zemina tam vznikla tak, že jsme tam ukládali veškerou posečenou trávu a přidali trochu kompostu plného žížal. Žasla jsem, jak úžasný... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 23.5.2015 Obsahuje fotku
Pořád kňourám, že mám málo místa na záhonech, tak manžel vymyslel a hlavně vyrobil speciální ohrádky.Použil americké nevratné palety.Premiéru měly loni tři kusy. Rajčatům, paprikám a dýním, které vylezly a obsadily blízký modřín, se to tak líbilo, že... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 16.5.2015 Obsahuje fotku
Dnes jsem se učila fotit foťákem, dávám přednost mobilu, a tak přikládám několik prvních poslíčků snad dobré letošní úrody.
Asimina Triloba, 11.5.2015 Obsahuje fotku
Docela bohatě mi kvete muďoul, teď ještě přemluvit hmyzáky, aby ta kvítka opylovali. Loni se mouchy snažily a byla slušná úroda.
Rajčata pro sezónu 2015, 22.4.2015 Obsahuje fotku
Tak i já přípojím pár snímků. Rajčata už mám venku a pokud se mi nelíbí večerní teplota, tak je schovám do garáže. Teď byly dvě noci venku a žádnou újmu neutrpěly.
Citrusovník, 18.9.2014 Obsahuje fotku
Z tohoto způsobu léta nejsou vůbec nadšené moje citrusy. Chladno a obrovské množství vody jim nesvědčí. Přesto se některé posnažily a ukázaly pěkné plody. Jen jich mohlo při současné ceně citronů být víc.
Rajčata mne překvapují, 18.8.2014 Obsahuje fotku
Na jedné rostlině mě zaujalo rajče podivného tvaru. Trochu mi připomíná kristátní formu kaktusů. Protože se mi líbí žebrovaná rajčata, nechám si ho na semena a uvidím, co vyroste.
Psidium, 11.8.2014
Moc pěkná rostlina. Závidím Vám ty plody. Moje psidium sice bohatě kvetlo, ale plody nenasadilo. Možná se na to ještě vzhledem k svému věku necítí. 
Rajčata mne překvapují, 31.7.2014 Obsahuje fotku
V letošní, trochu bláznivé, sezoně mě mile překvapují rajčata Corianne F1. Jednak vysokým a silným vzrůstem, velkou násadou plodů a hlavně absencí veškerých chorob včetně nekrozy, která mi vždy rajčata typu San Marzano totálně zdecimovala.
Sklizeň 2014, 29.7.2014
Po loňských špatných zkušenostech s drahými semeny z Hornbachu, jsem nakoupila v SEMU.
Sklizeň 2014, 29.7.2014 Obsahuje fotku
Tak já mám letos velkou radost z dýní hokkaido. Loni se mi vůbec nepovedly, přesto že jsem zakoupila drahé semeno. Tři největší už jsme zkonzumovali.
Rozmnožování borůvek, 26.7.2014
Já jsem se u vašeho příspěvku velmi dobře bavila, dík za to. Švagr pěstuje kanadské borůvky normálně na zahradě kolem plotu, mají kolem 2m a když vidím jeho úrodu, tak zelenám závistí. Má prostě ideální půdu Mě každá kyselomilná kytka po čase... celý příspěvek >
Fialová rajčata, 24.7.2014 Obsahuje fotku
Příbuzní touží být zdraví a tak mi darovali semena fialových rajčat a netrpělivě očekávají výsledek. Rostliny jsou krásné, velmi vitální, ani náznak nějaké choroby, mají spoustu plodů výrazné chuti, jen rajčátka nejsou fialová. Plody váží v průměru... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 21.7.2014 Obsahuje fotku
Dlouho již zde nikdo nic neukázal, a protože mě se tato diskuse moc líbí, přikládám pár obrázků spoluobyvatel naší zahrady
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika