Příspěvky uživatele - 57.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy (který měsíc) přesadit moruši?, 2.9.2011
Ráda bych přesadila moruši, můžete mi poradit, který měsíc je nejvhodnější? Na jaře hodně omrzla, tak se trochu bojím, aby to přežila, ale je to nutné.
Poznáte někdo tento keř?, 27.8.2011
Děkuji za rychlou odpověď. Někdo ji pohodil k nám za plot na pole, říkala jsem si, že bych ji dala k nám na zahradu, ale te´d jsem si přečetla, že má jedovaté plody. Tak raději ne, máme malé děti...
Poznáte někdo tento keř?, 27.8.2011 Obsahuje fotku
Poznáte tento keř?
Rozrůstání máty, 27.8.2011
Poradíte někdo, jak zamezit přílišnému rozrůstání máty v bylinkovém záhonku?
Nevíte, co je to za rostlinu?, 29.6.2011
Ano, je to on :-)
Nevíte, co je to za rostlinu?, 28.6.2011
Bohužel nejsem doma, dodám v pátek...
Nevíte, co je to za rostlinu?, 28.6.2011
Tak ten to také není, ale nějaký druh fíkusu to asi bude... Markéta
Nevíte, co je to za rostlinu?, 28.6.2011
Ahoj všem, potřebovala bych poradit. Mám pokojovu rostlinu a vlastně nevím, co to je. Manžel ji před lety dostal a tvrdí mi, že je to benjamínek, ten ale vypadá jinak. Kytička je převislá, větví se, má dřevitý stonek úplně chloupkatý a lístky jsou... celý příspěvek >
Turkestánský brest (Ulmus pumila celer), 18.6.2011
Já to zkoušela na podzim a bez úspěchu. Tak jsem to zkusila na jaře znovu. Nechala jsem je asi tak 2 týdny ve vodě. Docela rychle pustily kořínky a pak jsem je zkusila vysadit na zahradu. Zalévám je tak uvidím jak to dopadne. Ale děkuji za radu a... celý příspěvek >
Turkestánský brest (Ulmus pumila celer), 18.6.2011
Moc děkuji. Potřebuji jen pár sazenic a tak se mi nechce jen pár větviček objednávat.
Sloupovitá třešeň Sára, 16.6.2011
Mám stejný problém, překvapil mě zastřižený terminál, boční větve rostou jak šílené, nevím, jestli je můžu teď zastřihnout. Může někdo poradit???
Choroba beztrné ostružiny, 22.5.2011
No to mě vůbec nenapadlo! Je to dole tak skrytý, že jsem to po tom mrazu neviděla. Ale je to docela možný, děkuju za tip, ulevilo se mi. Budu to sledovat, doufám, že máte pravdu:-)
Choroba beztrné ostružiny, 22.5.2011 Obsahuje fotku
Máme třetím rokem beztrnou ostružinu. Krásně roste i plodí, ale letos se pouze na nových výhonech objevila nějaká choroba. Listy jsou zatočené, částečně suché a na některých jsou černá jakoby malá vajíčka. Nové výhony úplně odumírají. Věděl by někdo,... celý příspěvek >
Sloupovitá třešeň Sára, 20.5.2011
Také jsem si Sáru koupila a vůbec nevím, jak ji mám stříhat. Překvapilo mě, že má ustřižený terminál a z boku rostou větvičky. Co by bych s tím měla dělat?
Který stálezelený keř k úzkému plotu, 19.5.2011
Ráda bych vysadila k plotu stálezelený živý plot, který ale nesmí být širší jak 30 cm (je tam garáž a vyjíždíme tam s autem). Výška tak do 2m. Poradíte, co by tam bylo vhodné?Je to východní strana, sluníčko pouze dopoledne.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika