Příspěvky uživatele - 151.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2013), 25.6.2013
Bredíku, nebude to náhodou kvůli roztočům? Já jsem takhle každé tři dny poletoval mezi hlavama s postřikovačem a všechny zasychající poupata jsem ostřikoval Calypsem a Sanmitem. U keře Bianky, kde jsem se na to pak vykašlal, a je pod sousedovic... celý příspěvek >
Deformace listů révy, usychání a opádávání květů, 22.6.2013
"Pozabíjíte opylovače"? Květy většiny odrůd snad ani žádné opylovače nelákají. Réva se opyluje spíš větrem než aby k tomu potřebovala hmyz.
Ohýbať letorasty?, 17.6.2013
Já se vždycky snažím vést tažeň směrem dolů - začátek je vždycky obloukem nahoru, protože jinak to nejde. Konec tažně dávám pokud možno co nejvíce směrem dolů.
Choroba na révě, 14.6.2013
Nissorun funguje skutečně pouze na svilušky - prý to jaksi mění jejich genetické informace a nevyvíjejí se jak by měly. S těmi mám osobně ten největší problém - likvidují mi pravděpodobně každým rokem poupata. Ale letos jsem je zvládl postřikem právě... celý příspěvek >
Choroba na révě, 12.6.2013
Je to hálčivec. Jenom se divím, že nepomohl Omite. Mimochodem - Omite je na internetu stále v nabídce (a už se údajně nevyrábí ani Nissorum).
Chci si vychovat kvočnu, 2.6.2013
Tak to pochybuju, že by se Vám to podařilo tak jak si přestavujete. Kdyby jste dala cizí slepici, kvočnu mezi své slepice, tak by musela řešit úplně jiné záležitosti než sedět na vejcích a vychovávat pak kuřata... Nová slepice je pro ty ostatní... celý příspěvek >
Slepice kokrha, 2.6.2013
Je to možné - já takovou slepici také mám - slepice kokrhá a přitom snáší (bílá) vajíčka - při svých 9 letech! Její otec byl vlašák, takže je krásně vybarvená, má ostruhy, velký hřebínek, ale ocas má jako běžné slepice. (P.S.: Po slepicích skáče... celý příspěvek >
Plašiče - funguje to nebo to jsou vyhozené peníze?, 2.6.2013
Zdravím všechny - chovám slepice, ale řádí u nás kuny - mám v úmyslu si pořídit ultrazvukový plašič - máte s tímto někdo nějaké zkušenosti? Funguje to?
Jeden nebo dva kmínky, 1.6.2013
Já bych zase řekl, že kmínek určitě pouze jeden s jedním tažněm. Čím menší zátěž pro hlavu a její kořenový systém, tím větší kvalita hroznů.
Starostlivosť o pôdu pod révou, 1.6.2013
Já půdu po hlavami udržuju bez trávy a plevele (teda snažím se ), ale pamatuju si na jednoho bývalého kolegu, který to nestíhal a v období sucha mu ta rostoucí tráva prý udržovala vlhkost.
Calypso - pomůže proti roztočům?, 28.5.2013
Namíchal jsem to a použil zatím pouze na poupata a jed to bude asi opravdu účinný. Mravenec co se tam zapomněl a pak takové divné zelené potvůrky co vypadají jako velké mšice - do deseti vteřin bylo po ních. Ale ještě stále nevím jestli budou mít... celý příspěvek >
Calypso - pomůže proti roztočům?, 28.5.2013
Stříkal jsem na jaře sírou a dělal jsem to opravdu poctivě. Změna je zjevná, nicméně roztoče tam mám stále - a když se dívám na chřadnoucí poupata části odrůd, je mi z toho smutno. Prý by mohlo pomoci Calypso, který je ale běžně jen proti broukům a... celý příspěvek >
Chory vinič?, 22.5.2013
Možné je cokoliv - ale když jsem se tak díval na ty fotky - neměli jste tam náhodou u vás nějakou hodně náhlou změnu teploty (směrem dolů)? Vypadá to úplně stejně jako u nás poslední dva předešlé začátky května.
Vinič a slepice, 21.5.2013
Pokud nechcete, aby se vám slepice proprašovaly vedle hlav rév, dejte na ona místa která chcete chránit, větve, které je také možno krátké napíchat do hlíny. Daleko lepší určitě budou větve šípkových růží.
Škůdce na na listech révy vinné, 8.5.2013
Myslím, že to bude v pořádku - možná jste použil nějaký prostředek proti roztočům (Omite?) - a kvůli nižším teplotám Vám pak zčernaly listy - další budou v pořádku a dokonce ani květní poupata pokud nějaká máte by neměla dojít újmy.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika