Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 21.2.2009
Lonicera Henryi je mrazuvzdorná, máme ji v plotě, bohužel je tma, tak ji nevyfotím. Květy ale nic moc.
jakou popínavku vybrat?, 21.2.2009
rdesno-fallopia aubertii-viz Stanislaw o kousek výš :)
Frézie, 21.2.2009
Mám též dotaz: myslíte, Lído, že bych mohla mít frézie v květináči v zahradě a na zimu je nechat v něm a doma v suchu? Jestli mi to schválíte, hned si nějaké koupím a možná bych je trochu doma přirychlila? Pak ven? Po zmrzlých? Co? Prosím, dejte... celý příspěvek >
pokojové rostliny spolu s vlhkem, 18.2.2009 Obsahuje fotku
z atlasu cizokrajných rostlin:
Stálezelená mrazuvzdorná popínavá rostlina, 14.2.2009
Těžký výběr; možná nějaký zimolez. Ale nevím, zda bude růst v truhlíku? Kvůli vymrzání. Břečťan by vydržel, ovšem... prý je taky jedovatý.
je to problem?, 9.2.2009
a což zasadit dřeviny do té hlubší části a ke plotu (bude tam?) vždyzelené popínavky, které prorostou a pak se vrhnou i na ty dřeviny, takže vytvoří občas kvetoucí pokryv, vrstvu, baldachýn...? k tomu pár popínavých růží...
pokojové rostliny spolu s vlhkem, 9.2.2009
Ještě osvědčené stálice rostoucí i ve vodě: filodendrony.
jak pěstovat hyacinty?, 8.2.2009
A můžu se zeptat- ty kontejnery vrátíte prázdné do země, nebo až do jara je v záhonu prostě díra? Já pořád nevím, jak vyzrát na přezimování různých cibulí a hlíz, které nejsou mrazuvzdorné. Raději je nepěstuju. No a možná bych to zkusila podle vás.... celý příspěvek >
pokojové rostliny spolu s vlhkem, 8.2.2009
No, tak to bude přímo ořech. Napadá mě jen aspidistra eliator, trochu málo, že. Někdo má lepší nápad? Kapradiny?
kdo pozná rostlinu?, 8.2.2009
... a na nevhodném místě, chudák pryŠec
pokojové rostliny spolu s vlhkem, 6.2.2009
Milá kiwi, napište, které rostliny vám uhynuly. Taky kolik tak je u rodičů stupňů přes den a zda jsou pokoje spíš tmavé nebo osluněné. Věřím, že něco dáme dohromady. H.
Begonie - hnojivo do loňské zeminy?, 2.2.2009
Zdravím, moje hlízy zatím beze změny. Prosím o radu, čím nejlépe podpírat těžké květy, každý rok mi je vítr vylamuje. Pár klacíků zabodnout do květináče? Díky, H.
největší novinky v gladiolech pro tento rok, 28.1.2009
Tak a teď tápu - L.G. L.B....? Mečíky mít nebudu, protože bych se o ně musela starat, vyrývat, skladovat a podobně. Už jsem dříve nějaké obyčejné přemlouvala k větší otužilosti, stejně jako jiřiny. No, nebudu je trápit, raději se podívám na ty vaše.
největší novinky v gladiolech pro tento rok, 28.1.2009
Váhám mezi Václavíkem a Exclusive. A cloumá mnou závist, páč tohle já na zahradě nikdy mít nebudu. Díky za zpestření, H.
Rekord v kočičí potulce, 26.1.2009
Hm. Já jsem před vánoci vyměkla a sebrala uprostřed ulice mezi auty krásné kotě. Šli jsme spolu na veterinu, holka dostala vitamíny, antibiotika (nebyla zrovna fit), 120 mě to stálo. Odpoledne nastalo velké a náročné zvykání naší feny a kočky... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika