Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008
I já mám osobní zkušenost. Opatřete si koncentrovanou kyselinu dusičnou. To je první krok. Stačí jí tolik, aby naplnila malou lékovku od kapek do nosu. Pokud zvládnete tohle, dodám další pokyny. H.
jakou popínavku vybrat?, 28.9.2008
Pro Sysu-zimolez (abych se udržela v tématu). Pro micuko-když už se v tom tak hňahňáme... Ing. Holata dal odpověď na dotaz. Pokud kdokoliv nezná českou obdobu pro latinský název, lehce si ji zjistí pomocí vyhledavače, nebo se může dál ptát- je tak? A... celý příspěvek >
květina na západní okno, 28.9.2008
Zkuste tlustici. Nebo jiný sukulent. Možná kolopejku, ta i kvete. H.
Zamiokulkas - co dělám špatně?, 28.9.2008
A jak se podle internetu ta rostlina jmenuje? Když ulomíte list, vytéká z rány bílá tekutina? H.
jakou popínavku vybrat?, 28.9.2008
Ještě mě napadla popínavá hortenzie. Heslo příčepivé kořínky. H. P.S.Danielo, bacha na plíživou aroganci. Vleze do člověka tak nějak bez varování a nedá o sobě vědět. Máte pro Sysu nějakou radu (bez vší úcty)?
jakou popínavku vybrat?, 25.9.2008
Podražec, trubač. Ovšem oba na zimu opadají. P.S. Danielo, nehovořte, prosím, za druhé. Díky, H. 
Břečťan - pěstování u zdi, 22.9.2008
Dejte svému břečťanu aspoň pět let, pak se rozroste. Dávala jsem ho na různě exponovaná místa (teplo, sucho; teplo, vlhko; sucho, vedro; chladno, stín). Roste všude, pomalu. A byl to ten nejobyčejnější, co porůstá staré budovy. H.
Likvidace zlatého deště, 21.9.2008
Zlatice je dost vitální. Záleží na velikosti keře. Čím větší, tím více kořenů. Někdo by vám možná poradil ořezat a napatlat chemií. Já bych volila vykopání. Prohledejte starší témata, o chemickém ničení je tam toho dost, skoro až hrůza. H.
Rychle rostouci strom se stinici korunou, 17.9.2008
Máme takhle u špalku pod střechou už asi pět let opřený celý kmínek staré švestky, kterou bylo nutno vykopat. Je zkroucený, takže na prkna se nehodí. Zatím čeká na nápad. Spálit je hřích. H.
O jaké druhy nebo rody se jedná?, 14.9.2008
Sorry, ad tři je dub červený. Mea culpa...
O jaké druhy nebo rody se jedná?, 14.9.2008
Ad 4: toreja kalifornská (????).  Ad 2: dub červený. H.
co je to za květinu?, 13.9.2008
Je to voskovka. S nečekanými úponky (aspoň pro mě). Jestli pokvete obvyklým způsobem, budete si moci vybrat mezi omamnou vůní a pěkným smradem. Večer. Čáu, H.
Mám se pustit do údržby zahrady nebo to raději vzdát?, 13.9.2008
Nedávno se tu mluvilo o arboretu...
Pochlubte se svojí zahrádkou, 30.8.2008
Ále no tak, neberte to tragicky, každý, kdo se tu nějak projeví, jde s kůží na trh a má počítat s různými ohlasy, ne? A já čučím o sto šest, abych se poučila od druhých v dobrém i špatném. A zároveň nesnáším, když někdo čučí k nám. To je ta... celý příspěvek >
Jak se zbavit mechu, 30.8.2008
Rom: Tak tohle je pro mě "prostě Magnum". Pochlubte se také v sekci "pochlubte se svojí zahrádkou", prosím..., dík. H.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika