Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 29.8.2008
Pro Karla: díky, mně se už mockrát honilo hlavou, že se nějak stručně filisoficko-vtipně ozvu na téma-lidi neblbněte, dyť se na to nedá koukat. Jsem ráda, že jste mě tak elegantně předběhl. A vůbec mě bolí, když vidím rozpadající se centra malých... celý příspěvek >
Co to je za broučky a jak na ně?, 28.8.2008
Pane Vysloužile, mně i ta neostrá fotka dostatečně připomíná to, co se nám promenovalo na okenním parapetu a po zadání hesla červotoč se zjevil přesně ten samý brouček. Toť vše, bojím se dál a ani nemusím znát řády.... A mějte se hezky, H.
Vlašské ořechy - nový recept, 26.8.2008
Jo jo, Marcelo, na jaře to bylo víno s bylinkami.... Naše ořechy opět bují, tak asi sáhnu k domácímu griliáši (pánev, cukr, máslo, mleté ořechy, pražit, míchat, vyklopit na mísu, udloubávat vidličkou). pa, H.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.8.2008 Obsahuje fotku
Pavouk, 25.8.2008
Argiope bruennichi-křižák pruhovaný. Kdepak, syn a kniha...
Co to je za broučky a jak na ně?, 25.8.2008
Kéž by to byla pravda (čokoládový brouček)! My jsme již po rekonstrukci a koukla jsem znovu na net a vono to fakt vypadá jako červotoč .
Co to je za broučky a jak na ně?, 24.8.2008
No, tak to máme taky, poprvé se objevili, když jsme ostranili starou prkennou podlahu v našem též starém domě. Myslela jsem s hrůzou, že se probrala spící armáda červotočů. Též prosím: kdo ví, ozvěte se. Dík, H.
nemám koťata, 19.8.2008 Obsahuje fotku
a tohle je výsledek špatné diagnózy (falešná březost, ehm); myslíte, že půjdou na odbyt? Zdraví poněkud zaskočená štěněcí "babička"... Há
měď ve vodě obecně (?), 5.8.2008
Díky, hoste 162.128.   H.
Rajčata - recepty, 5.8.2008
No, je to jasný! Hned zítra vykácím oba ořešáky, možná i dům podpálím, aby bylo dost místa, zimu nějak přečkáme ve chlívku, kde už bude kotel na uhlí, a na jaře to vypukne, protože takovým receptům se nedá odolat!! Sázím, sklízím, na každou půdu... celý příspěvek >
Rajčata - recepty, 4.8.2008
Budu tedy trénovat před zrcadlem. Přidám jeden recept na lehké jídlo: Pro 4 osoby- kilo rajčat, 4-5 vajec, špetku cukru, lžičku soli, 4-5 lžic oleje na smažení, pánev wok. Do horkého oleje vlijte rozšlehaná osolená vejce, osmažte do tuha, přidejte... celý příspěvek >
Rajčata - recepty, 4.8.2008
Micuko, děkuji jistě nejen já, vzápětí to zkopíruju a půjdu seřvat naše keříky. H.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 4.8.2008
No tak to zírám. Kromě vší té krásy od všech budu mít ještě brouka v hlavě-zkoušela jsem jiřiny v květináči, ale teda se mi nedařilo. Už jsem to vzdala a teď abych začala znova. Jak vidím, Miky, jde to a skvěle. Jak dlouho to tak děláte? H.
Slimáci, 4.8.2008
Přátelé, upatlaní od slizu, mám pro vás něco nového: slimáka prý stačí počůrat a je po něm, včera mi to řekla maminka malého chlapečka. Asi ví, co mluví. Tak to, prosím, zkuste, hlavně vy, majitelé malých chlapečků, ať víme... Hezké pondělí, H.
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008
Recepty sem, Micuko! Co kdybych si to rozmyslela a na rok měla hodně rajčat.... Mě se osvědčila pasírovaná a za horka plněná šťáva. Dá se to i pít, vychlazené. A sušená rajčata úplně do všeho jsou teď velmi v módě.H.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika