Příspěvky uživatele - 181.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Návod k příslušenství kultivátoru MS 16, 7.5.2015
Firma Garden arsenal prý už delší dobu nic z toho nevyrábí, takže kdo to teď vyrábí, či to už nevyrábí nikdo? POtřebuji vědět, jestli je kompatibilní příslušenství na kolové hřídele k MS16 i s MS 06. To jaksi nevím jak teď zjistit bez toho aniž bych... celý příspěvek >
Jakou barvu na trávu?, 1.4.2015
Na hřištích se používá Balakryl latex univerzal který má ekologickou recepturu, ale jen na bílé lajny. Snad by se dal použít i v zelené.
Přihnojování rajčat a paprik, 27.3.2015
Pokud máte sazenice v interiéru, kde nejsou takové světelné podmínky jako venku pak může být i malý nadbytek živin problém. Sazenice se po přehnojení začnou silně vytahovat a v květnu budete dávat na záhon výtáhlé provázky.
Acer palmatum - řízkování, 16.3.2015
Někde jsem četl, že pro řízkování je vhodný kultivar Bloodgood.
Moniliosa - pomozte mi se v tom vyznat, 3.3.2015
Pokud je to třeba s ohledem napočasí, pak se doporučuje stříkat plody na začátku vybarvování. Je vhodné použít přípravek s krátkou ochranou lhůtou např. Teldor který má OL 3 dny pro meruňky, broskve, višně, švestky atd.
Victoria, 16.1.2015
Mívá ji i Obi, v kontejneru, je kvalitní (česká, z Klášterce). Odrůda je úžasná, mám i top-rodinku, a kdeco jiného, ale Viktoria je nejcennější.
Třešeň Kordia opylování, 18.11.2014
Třešeň Kordia patří do pylové skupiny S3S6 stejně jako např. Granát a Těchlovan takže těmito odrůdami by opylování nebylo možné. Pokud je sousedova odrůda neznámá, pak nelze zjistit jestli je opylovač pro Kordiu. Višeň Fanal je samosprašná a... celý příspěvek >
Jabloň Lucy, 11.11.2014
Jak to víte, že trpí více strupovitostí, když byla vyšlechtěna až v roce 2013?
Jablka na holých větvích, 4.9.2014
Nejspíš odrůda Bohemia. Platí pro ni to co je výše uvedeno tzn. úroda je hlavně na těch dlouhých větvích.
Tipala, 22.8.2014
Také jsem z Tipaly zklamaný. U mě 255 m.n.m. je i druhá úroda málo sladká a špatně odlučitelná od pecky. Jedinou výhodu vidím v tom, že ani v letošním houbovém počasí netrpí moniliozou jako Altánova. 
Jablka na holých větvích, 19.8.2014
Rubín a jeho mutace kvetou a plodí právě na konci těch dlouhých větviček. Pokud je ostříháte, budete mít malou úrodu. Já bych ostříhal jen ty co nějak překáží, zlomené nebo které visí až na zem.
Hrušeň Clappova, 13.8.2014
Clappova to je a pravděpodobně na semenáči. Bude to velký a rozložitý strom, takže polovinu úrody budete mít za plotem.
Choroba zemiakov (brambor), 3.6.2014
Možná by stálo za to zeptat se souseda jestli sám "neošetřoval" nebo jestli nedával hnůj z pochybného zdroje.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 14.5.2014
Aby měla třešeň malou korunu musí být na slabě rostoucí podnoži např. GISELA 5. Nekupujte třešně na podnoži ptačka, ty vytváří obrovské koruny. Ještě je třeba si pohlídat správné zasazení stromku, místo roubování musí být nad úrovní terénu.
Choroba na hruske, 5.5.2014
Nejlepší je Sanmite nebo Nissorun.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika