Příspěvky uživatele - 109.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokroucené listy, 11.5.2015
Jaký tedy zvolit postřik na mšici slívovou? Tomáš
Co s vrbou?, 6.5.2015 Obsahuje fotku
Na zahrádce-cca 40m, mi roste tahle vrba.Zdá se mi že pro tuhle zahrádku je příliš velká, ale odstranit docela ji nechci-poradíte co s ní udělat?Zahrádka je určena pro pěstování bylinek a hlavně zeleniny.
Stříhání jabloní, 10.3.2015
Mám dotaz jako amatér, v loňském roce jsem provedl radikální prořezávku starého stromu odrůdy Sparťan. Mám dotaz o kolik mám letos zkrátit loňské přírůstky? Jsou dlouhé cca 70cm. Díky Petr
Motorová pila Erman CS 142, 8.9.2014
Pila slouží docela dobře, nyní se osekala lišta a nevím, kde jí získat. Pokud máte někdo tip na prodejce, prosím, poraďte. oldpospisil@seznam.cz
Jak přesadit mahonii?, 24.8.2014
Zatím jsem spíš stříhala a zkoušela s těmi větvičkami něco provést.Do země jsem nešla.
Jak přesadit mahonii?, 23.8.2014
Nedaří se mi přesadit mahonii, zkoušela jsemostříhanou do hlíny, do vody, ale vždycky zašla.Kde dělám chybu?
Brouci na kopru, 25.7.2014 Obsahuje fotku
Na rostlinách kopru je spousta těchhle brouků-nevíte někdo co to je?
Poznáte někdo tuto bylinku?, 26.6.2014 Obsahuje fotku
V zahrádce mám už několik let tuto bylinku, vařím si z ní čaj, kdosi mi řekl že by to mohl být nějaký druh máty, ale nevím.Poradí mi někdo?
Poznáte rostlinku?, 20.4.2014
Vypadá to, že zřejmě půjde skutečně o některého z rožců.I když s ohledem na diskusi by se mi nejvíc líbil "rožec sporný"  . Ale asi ne každé zahradnictví chce být takhle "proslavené!" Děkuji i tak všem za rady, pomohly mi.
Poznáte rostlinku?, 15.4.2014
Oni to prodávají jako křížence majoránky a oregana. Jenže bez vůně, chuti...
Poznáte rostlinku?, 15.4.2014 Obsahuje fotku
Tuhle rostlinku prodává Krakonošovo zahradnictví jako majoránku celoroční.Z majoránky nto nemá ani vůni, ani chuťˇ-docela by mě zajímalo co jsem to koupila?
Malé papriky, 25.9.2013 Obsahuje fotku
A zdá se, že zima se blíží..papriky se dostaly do téhle fáze a tak uvažuju že je přesadím do květináče a počkám co udělají.Když už jsem je celé léto obíhala... Nevím ale, jestli zkusit teplý byt, kde moc světla není, nebo do sklepa, je tam jen... celý příspěvek >
Je tohle okurka?, 25.8.2013 Obsahuje fotku
Sbírala jsem okurky a mezi nimi se objevilo tohle-dokonce dvakrát, nevím co s tím, je to okurka?Zatím to roste...
Typhlodromus pyri, 22.5.2013
Tak jsem nakonec zavolal do te Biocont Laboratory u Brna. RIkali, ze to maji v mrazaku takze neni problem, muze se aplikovat i ted nebo zrejme kdykoliv v roce. Posilaji to postou v chladici folii takze potvurky zustanou uspane a jakmile se nalepi na... celý příspěvek >
Typhlodromus pyri, 22.5.2013
A muzu je koupit a nandat na strom i ted? V nejakem receptari, ci co to bylo za porad, jsem videl, ze se ty pasy aplikuji v zime..
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika