Příspěvky uživatele - 195.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doma dělané filtrace, 8.5.2011
Ja účinně to může fungovat když tam čerpám vodu čerpadlem, ten tlak a množství vody zůstane stejné, myslím že to přetlačí polystyrenový plovák tak aby zůstal pod hladinou.
Nishikigoi, 4.5.2011
Zdravím, co se týká čerpadla tak papírově má výkon vyhovující, otázkou je kolik čerpá reálně, chtělo by to změřit, třeba v nějakém sudu nebo tak za jak dlouho ho načerpá. U UV lampy mi ten výkon přijde docela málo a jesli je jezírko vystaveno větší... celý příspěvek >
Úhyn koi kapra, 4.5.2011
Já trochu uvedu na pravou míru to co napsal pan Jarda, mrtvá voda je něco jako nesmysl, voda z vodovodu není závadná nijak a to ani rybám, když si přinesete domů vánočního kapra a dáte ho do napuštěné vany taky Vám neuhyne a pokud se tak stane je to... celý příspěvek >
Zkritizujte mi prosím navrženou filtaraci, 4.5.2011
Pro jezírko 21m3 bych stavěl filtraci cca 1,5-2m3 se čryřmi komorami a čerpadlo bych použil něco kololo 5-6m3 za hodinu.
Koupací jezírka, 3.5.2011
Kořenovka není vůbec dobrý sytém a je dost naivní srovnávat velké kořenové čističky odpadních vod s kořenovou filtrací u jezírka nebo menšho rybníčku, pokud se kořenovka rozroste moc přestává fungovat a to nemluvím o aspektu čištění těchto... celý příspěvek >
Výroba filtru, 3.5.2011
Naprosto souhlasím, ale jsou lidé, kteří nemají volný čas a ten který mají je pro ně tak vzácný že i tato cena práce se dá finančně ohodnotit.
Výroba filtru, 3.5.2011
Předimenzované je to opravdu hodně takovéto nádrže včetně filtračních materiálů, ventllů a všeho ostatního prodávám za 24000Kč/m3 ona Vás ta nádrž nevyjde o nic levněji.
Výroba filtru, 3.5.2011
No myslím že pokud do toho započítáte práci tak asi vůbec nic, psal jste že když jste poptával svařovanou nádrž přišla vám horentní suma, kolik to bylo? Do komor mimo komory s kartáči budete dávat filtrační pěnu.?
Nová úprava jezírka, 3.5.2011
Tak ještě by mě zajímala hloubka, filtrace a výkone čerpadla, děkuji
Výroba filtru, 3.5.2011
Pokud se zaregistrujete můžete dávat víc fotek najednou, mohu se zeptat na rozměry a jestli máte spočítáno na kolk Vás toto dílko zatím vyšlo? Děkuji
Nishikigoi, 3.5.2011
Dobrý den, pro to aby Vám bylo možné poradit je nutné znát ještě další informace, výkon současného čerpadla, velkost filtrace.
Nová úprava jezírka, 3.5.2011
Dobrý den jen dotaz pro doplnění, jaká je velikost jezírka, přírodní jezírko chápu že je provedeno bei folie v jílovité zamině, která zabraňuje průsaku vody je vody s nějakým stálím přítokek je to tak?
Je možne použít kalove čerpadlo?, 1.5.2011
Ano výkon čerpadla se počítá podle objemu vody v jezírku, standartně se to bere tak že čerpadlo pokud je zapojené do filtrace, což u většiny jezírek je, by mělo jezírko přečerpat 4-5x za den, také záleží na zarybnění a druhu ryb.
Je možne použít kalove čerpadlo?, 1.5.2011
Nevím pro jak velké jezírko čerpadlo řešíte, bylo by dobré napsat rozměry aleson
Je možne použít kalove čerpadlo?, 1.5.2011
Určitě ho použijte a určitě ušetříte :-), omlouvám se za sarkazmus, nejde použít, podívejte se na spotřebu na kalovce bude nejmín 750w nedoplatíte se na elektrice a navíc docela rychle odejde, nesou svatěné na stálí provoz.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika