Příspěvky uživatele - 195.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 15.4.2011
K příspěvku o vlastnostech PVC folie ekofoil, to je snůška nesmyslů je vidět že tek kdo tohle napsal v životě v ruce nedržel EPDM foii a ani jí neviděl. Rád bych vyděl výsledky testů a nějaké protokolární měření, je zajímavé že nidke na internetu se... celý příspěvek >
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 15.4.2011
Prosím o uvedení výrobce?
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 14.4.2011
Co je zajímavé nikde nenajdete odkaz na výrobce aby jste zjistil technické paramety folie.
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 14.4.2011
roztaženost 300% u PVC folie mi přijde jako nesmysl. To mají jen kaučukové EPDM folie.
Řasa v jezírku teď na jaře, 14.4.2011
Osobně nevím, mám to tam měsíc a zatím čisto, ale z části to může být tím že jede filtrace která nejela v době kdy se vytvořila vláknitá řasa.
Řasa v jezírku teď na jaře, 14.4.2011
Ale on oprvdu funguje, jedené s čím si dovolím nesouhlasit že neodstraní ty chuchvalce řasy, odstraní mě do týdne zmizla a je to čisté, dál neroste.
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 14.4.2011
 Debaty o úspoře energie na filtarci se spotřebou 150w/h mi přijdou zcela zcestné, ještě bych pochopil kdyby byla spotřeba 1500w/h, je to jako když koupíte nové auto s velmi nízkou spotřebou a myslíte si že už vás nebude stát vůbec nic.
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 13.4.2011
Co to je kompletně zařízené?
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 12.4.2011
Přispěvatel má pravdu že asi ohledně ryb by to mohlo souviset, jen neví proč by někdo dával UV a filtrační zařízení do jezírka kde nejsou ryby. Tak se ptám je v jezírku osádka ryb?
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 12.4.2011
Podle mě je důležité aby jela filtrace pořád, jen UV lampa se může vypnínat, Zajímalo by mě z jakých pohnutek tento dotaz vznikl.
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 11.4.2011
Tak to souhlasím, ale oba víme že se dá i pro takto velké jezírko pořídit filtrace za nižší náklady než je 80000kč, nepočítám do toho UV lampu protože tak výkonou jsem běžně prodávanou neviděl a napadá mě jedině soustava několika UV lapm.
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 11.4.2011
Pan Hrkal má téměř ve všem pravdu, jen si nedovolím souhlasit se dvěma body. Snížení počtu ryb je zbytečné pokud to nejsou nějaké obyčejné čudly kteté by asi nikdo nepostrádal, ale myslím si že dostatečně velká a funkční filtrace by to zvládla. a... celý příspěvek >
Povolení na stavbu bazénu, 11.4.2011
Je to o tom jaké máte vztahy se sousedy, osobně bych se na to vykašlal protože mi to přijde jako buzerace ze strany úřadů, ale je problém pokud by Vás někdo prásknul tak to budete muset absolvovat stejně dodatečně a bude to horší s nejistým výsledke,... celý příspěvek >
Filtrace, 10.4.2011
Ne je to podle zkušenosti z několika jezírek, pukud použijete menší filtraci a jezírko bude hodně zarybněné nebo přerybněné nebude stíhat, bude se muset častěji čistit a její čistící schopnost se zásadně sníží, je to dáno i rychlostí průtoku vody... celý příspěvek >
Filtrace, 10.4.2011
tak to bych řešil filtraci o objemu 4-6m3, většinou pro normální osádku ryb počítám 10% velikosti jezírka, pokud jsou tam koi a nebo více ryb tak radši přídávám.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika