Příspěvky uživatele - 230.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mirabelka Malvazinka a Nancyská, 20.2.2008
Prosím o radu. Mám na zahradě Mirabelku Nancyskou. Již několik sezón nasadí plody, ale většina z nich opadá před dozráním. Plody jsou takové "zavadlé", na povrchu černé tečky... nevím, jestli se jedná o nemoc, nebo škůdce. Již jsem na tom... celý příspěvek >
popol z dreva, hnojenie?, 15.11.2007
V případě dřevěného popela se vůbec nebojte ho dát i přímo k rostlinám, například pivoňky to mají moc rády. V létě často, než abych čekal až popel vychladne, tak zaliju v kýblu vodou, přeliju do konve a zalévám. Samozřejmě, tak jak už tu bylo... celý příspěvek >
šlupičky, 2.11.2007
Já bych je tedy rozhodně také neloupal, ale pokud jinak nedáte, tak mě napadlo spařit horkou vodou - jako se to dělá u mandlí...
Máte někdo zkušenost se zahradnictvím FRANC?, 19.10.2007
Dejte si tady do vyhledávání zásilková zahradnictví, pár názorů tam najdete. Včetně toho mého (ale ten je z osobní návštěvy, ne ze zásilkové služby).
Hořká sůl, 24.9.2007
Já ji dávám i listnatým, na lahvi s hořkou solí totiž píšou i o listnatých. Protože jsem líný, tak jsem koupil hořkou sůl v tekuté podobě, litrová lahev, dobře se dávkuje.
Hořká sůl, 21.9.2007
Podle mě není použití hořké soli nijak časově omezeno, alespoň já si s tím hlavu nijak nelámal a stromkům to prospělo.
vyhnívání stromu, 17.9.2007
Jedna z variant "vyplnění dutiny". Disperzní lepidlo (Herkules) smíchané se sádrou na hutou kašovitou hmotu... zatím to docela drží. Teď se do mě pustíte, že je to drasťák, ale na menší dutinu to jde.
Poraďte ovocnou školku v jihozápadních Čechách, 14.9.2007
Připojuji se k p.Zavřelovi. Nejsem plzeňák, ale navštívil jsem obě zahradnictví. Jednoznačně Fytos. Tak a teď mi to smažou za skrytou reklamu.
strihanie cerstvo zasadenych thuji, 14.9.2007
Neodstřihujte!!! To je úplně normální! Jen byste stromky poškodil.
škůdce ve kmeni listnatých stromů, 13.9.2007
Podávám hlášení o výsledku výplachu lihem. Z díry ve kmeni vypochodovalo cca 10 brouků, podobných sviňkám, asi 1/2 cm velkých, bělavých. Zavraždil jsem je. Při včerejším opakovaném výplachu již nevypochodovalo nic. Okolí stromu jsem zalil konví vody... celý příspěvek >
co sázet teď - na podzim, 13.9.2007
A přidal bych nějakou pivoňku, růži, kosatec, okrasný keř...
hroznovité borůvky Réka, 12.9.2007
Každopádně je nevykopávejte, podle toho, co se o nich píše, tak se mají takhle brzo ukládat k zimnímu spánku. Ta moje (také ji máme první rok), se naopak k zimnímu spánku nemá.
V jakém množství a kdy hnojit thůje cereritem?, 11.9.2007
Co se množství týče, "pocukrovat", říkal jeden zahradník. Jak už je tady uvedeno, hrst na stromek.
Thuje v pokoji, 10.9.2007
Pěstování thuje v pokoji nevidím jako reálné.1/ v zimě potřebuje chlad - to je jako byste chtěl pěstovat smrček...2/ světelné podmímky,3/ velikost.
Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 6.9.2007
tady na webu jsem našel - cituji: Fytos má zastoupení v zahradnictví p. Blažek v Třebíči u hl. silnice, potom někde u Znojma. Zavolejte do Plzně panu ing. Pavlovi Voráčkovi a domluvte se s ním. Je to majitel Fytos. Nebylo by to blíž?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika