Příspěvky uživatele - 230.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak Vám chutná bluma z marketu?, 21.8.2007
Mám dojem, že problém těchto dovezených plodů je také v tom, že jsou sklizené dřív, než pořádně dozrají, aby vydržely přepravu. Nejsou zdaleka tak dobré, jako ty ze zahrádky, ale když se mi letos vůbec nic neurodilo...
červená pnoucí růže, 16.8.2007
Zkuste ji identifikovat na: http://ruze.wi.cz/index.php?i=AEB00PN. No a potom - přes internet se dá zjistit zahradník, který ji nabízí... jen na tomto webu najdete tipy na několik dobrých.
Doporučení pnoucí růže, 16.8.2007
Docela pěkná je růže Lawinia. Nabízí ji Starkl a také ji mají v sortimentu manželé Pelcovi - http://ruze.unas.cz/Tantau_Lawinia.htm. Můžete se na ni podívat také na http://ruze.wi.cz/cs/lawinia.html. Domnívám se, že to není špatná volba.
Chilli papricky (koupeno Lidl), 16.8.2007
Nevím o tom, že by nějaké papričky byly jedovaté. Nepokládám to za pravděpodobné. Spíš je možné, že nebudou chutné, některé papričky mají hořkou chuť. Asi bych plod umyl (pravděpodobně chemicky ošetřeno) a ochutnal.
Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 16.8.2007
A Fytos Plzeň má v nabídce novinku, Ametyst... taky láká... http://www.fytos.cz/inc/produkt.php?id=3
Jakým způsobem množit - řízkovat okrasné keře?, 15.8.2007
Připojuji se k chvále knížky Viléma Waltera, kteru zde zmínila paní Daniela. K Vašemu plánu na osázení - pokud máte čas, je radost si keře namnožit sama. Pokud ale "spěcháte" a chcete mít plochu zazeleněnou co nejdříve, asi je výhodné aspoň něco... celý příspěvek >
Rychlerostoucí a odolný živý plot do 600 m.n.m. - z čeho?, 14.8.2007
Váše podmínky svádějí k odpovědi: neřešitelné, dejte tam prkna. Požadavek na celoroční neprůhlednost vyřazuje ze hry listnáče, thůje jsou také ze hry... tak nám zbývá tis. Pokud vám nebude vadit, že je jedovatý, roste pomalu a je drahý. Není vhodná... celý příspěvek >
vhodné stromy do řadové zástavby, 10.8.2007
Nebyla by špatná nějaká katalpa, líska - třeba roubovaná na tureckou lísku.
Tuje ošestření po výsadbě, 7.8.2007
Vzhledem k tomu, že píšete, že je žluté jehličí uprostřed, netipoval bych jako viníka psa. To by usychalo jehličí na povrchu. Že starší jehličnany  mají prostředek zčásti "suchý" je podle mě přirozený jev. U vašich mladých thují bych to tipoval... celý příspěvek >
Aku nůžky nebo aku strunovku na dosékání?, 7.8.2007
Pan J.S. přesně vystihl můj názor. Zvažte i dostupnost a cenu náhradních aku packů! Jsem přesvědčen, že tahat se se šnůruou je menší zlo, než litovat nešťastného nákupu.
stromková líska, 6.8.2007
Stromkové lísky jsem viděl asi před dvěma lety v okrasné školce - ing. Bielmacz - v Kozolupech na Berounsku. Jak píše pan Vysloužil, roubované na tureckou lísku. Byly tam i zlatolisté kultivary, podle mě spíš zajímavý okrasný stromek.
Incarvileea - dvojostice, 6.8.2007
Na zatahování je opravdu trochu brzo, ale ona napřesrok vyrazí. Mimochodem, semena jsou docela obstojně klíčivá.
Jak daleko se sází růže od sebe?, 3.8.2007
Také se přimlouvám za větší "rozestupy" mezi jednotlivými keři, dal bych dokonce i 50 cm. Později by Vás nahuštěný záhon mrzel.
Tuje Smaragd, 3.8.2007
Podzim, nebo jaro, hlavně po zasazení pořádně zalévat!!!
zahradni solarni osvetleni, 3.8.2007
Existují i "vodotěsné" lampy (něco jako montážní), zásuvku mám ve sklepě... tak ni trocha deště nevadí.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika