Nápady na kreativní řešení venkovního úložného prostoru

venkovní prostor
Zdroj: diy.dunnlumber.com

Začlenění několika inovativních nápadů na skladování do vašeho venkovního prostoru vám pomůže uvolnit spoustu místa a zajistit, aby byly předměty mnohem lépe přístupné. Pozvedne také estetiku vaší krajiny, protože vám poskytne větší svobodu při výběru stylu vašeho dvora. Bez ohledu na velikost vašeho venkovního prostoru, ať už se jedná o velký trávník, středně velkou terasu nebo malý balkon, existují dostupná a praktická řešení pro ukládání různých předmětů, jako je nářadí pro terénní úpravy, zahradnické potřeby, dětské hračky a další. Připravili jsme pro vás kreativní nápady na venkovní úložné prostory, které vás budou inspirovat k jejich uložení a zbaví vaši krajinu všech očí. Podívejte se!

Chraňte své nástroje

Pokud hledáte oddělený úložný prostor pro předměty, které často používáte, nebo máte jen pár věcí k uložení, pomůže vám právě tento nástěnný stojan.

Jeho velikost je praktická pro často používané nářadí, které chcete mít po ruce, a má mírný přesah střechy, který vaše předměty ochrání před přímým sluncem a deštěm.

Nápady na kreativní řešení venkovního úložného prostoru
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Využijte paletu

Palety jsou nejlepšími předměty pro nápady DIY! S trochou nátěru a přizpůsobení můžete palety proměnit v multifunkční držák zahradního nářadí. Zde byly na této paletě použity háčky na hřebíky, police a nástěnný držák na hadici k uložení venkovního příslušenství.

Díky bílé barvě paleta vynikne na rustikální dřevěné stěně, zatímco závěsné květináče oživí úložný prostor trochou zeleně.

Postavte si přístřešek

I když nemáte k dispozici značné množství venkovního prostoru, můžete pro své skladovací potřeby využít nápady na kompaktní zahradní kůlny.

Aby byla zahradní kůlna méně nápadná, uhnízděte ji na nenápadném místě, jako je tomu v tomto příkladu. Vložte do ní trochu zeleně a udělejte z ní součást krajinného schématu.

Nápady na kreativní řešení venkovního úložného prostoru
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Schovejte kola

Děti milují všechny typy kol, ať už se jedná o kola, koloběžky nebo tříkolky, a většina z nich může být opravdu na očích, když je necháte na volném prostranství.

Skrytý přístřešek na kola je ideálním řešením takového problému. Přidáním květináče na horní část přístřešku pro uskladnění kol napodobíte vyvýšenou zahrádku, díky čemuž bude přístřešek ještě nepřehlédnutelnější.

Využijte svou terasu

Vyvýšená terasa vám dává perfektní příležitost začlenit styl a úložný prostor. Tento nápad je také dalším způsobem pro vaši dětskou garáž. Posuvné dveře z lamelových dřevěných panelů byly použity k doplnění zbytku paluby tohoto domu.

terasa
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Postarejte se o své rukavice

Pokud máte ve zvyku ztrácet rukavice, tento šupinatý elegantní závěsný organizér vám pomůže udržet je na jednom místě.

Stačí, když na dřevěnou desku vodorovně přivážete několik provázků a pak je pomocí kolíčků na prádlo udržíte připnuté. Přidejte roztomilý nápis „Rukavice“, který váš nápad na skladování ozvláštní.

Přijměte rustikální eleganci

Dřevěná plotová stěna skrývá spoustu potenciálu pro chytré nápady na venkovní skladování. Tento nápad na skladování využívá rustikální plovoucí police, háčky, dřevěné hmoždinky a repasované zásuvky k ukládání zastaralých předmětů. Závěsné a hrnkové rostliny udržují věci živé, zatímco petrolejová lampa a svíčky votives osvětlují rustikální nastavení v noci.

Nápady na kreativní řešení venkovního úložného prostoru
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Přineste nějakou texturu

Pro všechny ty drobné předměty, které se obvykle ztratí v zahradní kůlně, zvažte koženou tašku na nářadí v roli, aby byly uspořádané a snadno dostupné. Tato rolovací taška byla zavěšena tak, aby bylo vše viditelné a ušetřilo se místo na podlaze.

Nápady na kreativní řešení venkovního úložného prostoru
Zdroj: www.decorhomeideas.com

Zapojení inovativních nápadů na skladování do vašeho venkovního prostoru není jen praktickým krokem ke zlepšení organizace, ale také významně přispívá k estetice vaší venkovní krajiny. S těmito nápady se nejen uvolní prostor a zlepší dostupnost předmětů, ale také se otevře široké pole možností pro vylepšení vzhledu vašeho dvora. Ať už je vaše venkovní prostranství jakékoli velikosti, od obrovské zahrady po malý balkon, existují jednoduchá a praktická řešení pro skladování různých potřeb. Naše kreativní nápady na venkovní úložné prostory vám pomohou najít inspiraci pro účinné a stylové využití vašeho venkovního prostoru.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno