|
Co nasadit do truhlíků na které nesvítí slunce?, 13.5.2009 mám také moc ráda fuchsie apěstuju je už dlouho.Rozmnožují se dobře, jsou krásné, a dívala jsem se na to vaše doporučení... no to je nádhera!!!Kdybych tak mohla mít všechny!!! Dana |  | Olověnec Plumbago au, 21.4.2009  Souhlasím z předchozím příspěvkem, jen hnojím Krystalonem a dodávám, že se dá lehce i rozmnožit-na podzim nastříhat vrcholové výhonky a skoušela jsem je dát do vody a i přímo do hlíny a obojí se chytlo. Dana |  |
|  | Sundevila v zimě, 20.4.2009 Loni jsem koupila 2 rostliny.Jednu jsme dali na zkoušku do chladna/asi 10až 18/ druhou jsme nechali v zimní/15- 20/.ta v chladnu je už vyhozená v popelnici ata druhá krásně obráží.Ono asi záleží na tom, co chce ta která rostlina udělat.Jo, jsou to... celý příspěvek > |  | prosím o radu, 18.2.2009 Jani, ta vánoční hvězda je parádní.Já jsem ji ještě nezkoušela nechat dýl, vždycky ji vyhazuju.Příště to skusím.Dana |  | Orchideje, 18.2.2009 No a pokud ji mám v košíčku a pověšenou u okna, stačí ji namočit v lavoru s odstátou vodou?Mám ji v zimní, ostatní taky, kvetou mi už od října(některé).Jinak dík zaodpověd´.Dana |  | Orchideje, 2.2.2009 dostala jsem VANDU rostoucí v košíčku.Vanda se nasmí rosit, to vím, ale jak ji mám pěstovat, to nevím.Poradí mi někdo? |  | Cymbidium a Dendrobium, 4.12.2008 Jirko, Karlos,moc vám děkuju za rady.Příště si nejdřív zjistím, jak to pěstovat a pak si to pořídím.Vytáhla jsem ho pernice, byla tam jenom kůra, byla uplně vlhká a smrděla zatuchlinou.Já jsem ho sice nezalívala, ale tam kde byl je vysoká... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinku?, 3.12.2008 Tak se nezlobte, podle fotky se mi zdálo podobné.Ale jsou krásné, že jo. |  | Co je to za rostlinku?, 3.12.2008 skuste si zadat ADENIUM jestli je to ta kytička, náhodou jsem to našla na GOGLU, zdá se mi to stejné nebo podobné? |  | kultivar orchideje?, 3.12.2008 Ano, obě pahhlízy už tam byly.Koupila jsem ji 7.11. nestačilo narůst nic nového.Mám tu shnilou uřezat?No, je docela možné, že se nachladila.Ach jo! |  |
|  | odrůdy mečíků, 2.12.2008 A co Pompeii a Dido a tak dále... prostě-všechny jsou krásný. |  | kultivar orchideje?, 2.12.2008 Nenapsala jsem, že už je v jiné místnosti nahoře v bytě.A odchází... |  | kultivar orchideje?, 2.12.2008 takže, mám je vkanceláři na okně, okno je plastové ale má vroubkované sklo-asi málo světla?Rozdíly teplot-možná až 8stu.-ale jestliže je teplomilné-hnojivo-používám Kristalon, ale už nevím kde jsem četla, že má vegetační klid, tak ještě nedostal... celý příspěvek > |  | Durman, 1.12.2008 Ten druhý je ale už z roku 2006,ten velký žlutý nám loni na podzim trochu přešel mrazem a no a nerozchodil to.Ale už se pěstují noví. |  | Durman, 1.12.2008  Jani, jestli myslíte ten můj, tak díky.Já ho vložím ještě jednou. |  |
 |
|